Twitter: Musk stoppar barnporr och hets mot vita

För den förra företagsledningen var det viktigare att bekämpa vita människor än pedofiler. Det tycker barnporraktivister som är tacksamma för att Elon Musk tagit tag i det sistnämnda problemet. ”Problemet” med vita människor har Musk symboliskt slängt i papperskorgen.

Nordfront rapporterar att Elon Musk efter sitt övertagande av Twitter satt bekämpning av barnpornografi på sajten som sin första prioritet. Amerikanskan Eliza Bleu, som själv som liten blev utsatt för en pedofil, gratulerar den nya företagsledningen. Nordfront räknar upp flera andra aktivister som gjort liknande iakttagelser av förbättringar på Twitter efter Musks kraftiga decimering av bolagets personalstyrka.

Hugger sig närmare sanningen

Samtidigt rapporterar Fox News hur Twitter under sitt nya ledarskap strävar efter att återvinna folkets förtroende allteftersom ”vi hugger oss närmare sanningen”.

Huggen kommer emellertid främst utifrån.
– President Joe Biden har gått till personangrepp mot Elon Musk och uppmanat myndigheterna att undersöka hans ”utländska kontakter”. Frihetsnytt rapporterade.
– den judiska lobbyorganisationen ADL och dess ordförande Jonathan Greenblatt har uppmanat till bojkott mot Twitter, i ordalag som antyder att han ser fram mot även andra slags angrepp mot företaget. Frihetsnytt rapporterade.
– enligt Fox News förkunnar nu Volkswagenverk att man ställer in sin aktivitet på Twitter mot bakgrund av att man befarar bristande liberal åsiktscensur på bolagets diskussionsplattform.

T-skjortor med antivita budskap delades ut till personalen

Den tidigare företagsledaren Jack Dorsey bedrev uppenbarligen en aggressiv kampanj för att göra arbetsdagen obehaglig för normala människor bland Twitters personal. Vid en inventering i ett av bolagets kontor hittades skåp fulla med t-skjortor märkta med kulturmarxistiska slagord, som Dorsey uppenbarligen förväntat sig att personalen skulle klä ut sig i. När Elon Musk fick se detta åkte hela klädlagret i sopcontainern.

Vad T-skjortornas budskap ”stay woke” egentligen betyder är oklart men Fox News försöker förklara det i sin artikel. Säkert är att ”woke” ursprungligen betydde att man skulle vara ”vaken för vita människors skuld”. Woke-kampanjen och var en del av en propagandaoffensiv där även BLM, (Black Lives Matter), ingick. Kampanjen inleddes kort efter Donald Trump hade valts till president 2020 med i stort sett bara vita väljare bakom sig. Med hjälp av kampanjerna ville välfinansierade liberala kretsar dels mobilisera svarta aktivister mot presidentens vita väljare och dels generellt försvaga den vita befolkningen genom att undergräva människornas livssvilja och självuppfattning.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter