Tyska bönder till undsättning – stöttar bönderna i Nederländerna

Nederländsk bonde tvingas sälja sin familjegård på grund av den finansiella elitens klimathysteri.

Hundratals tyska bönder ansluter sig till bondeupproret i Nederländerna. Bilder och filmer visar ett stort antal traktorer som tar sig över gränsen för att stötta grannlandet i upproret mot de skyhöga prishöjningarna och den globala elitens restriktioner och klimatpolitik. Europas bönder sluter samman i kampen för sina fri- och rättigheter.

En bonde i Nederländerna drabbas hårt, de nya reglerna tvingar honom att reducera sitt boskap med 95%. Bonden säger att det är ohållbart att driva en farm på 5% kreatur och han kommer inte kunna sälja det till någon annan än till regeringen, vilket han säger sig tro är deras plan med restriktionerna. Vidare menar bonden att restriktionerna kommer att resultera i mer mark för regeringen att bygga hus på. Han avslutar med att säga “Man kan inte anklaga en liten grupp för att förorena ett helt land.

Att döma av utvecklingen i USA är det emellertid inte bara regeringar som är ute efter böndernas jordbruksmark. The Guardian har tidigare rapporterat att den vaccinfanatiske mångmiljardären Bill Gates gjort sig till landets största ägare av jordbruksmark.


Klipp på tyska bönder som åker mot Nederländerna

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter