UFC-ordförande tar ställning för yttrandefrihet

Dana White ingår partnerskap med Rumble

Kampsportorganisationen Power Slap, som grundades av UFC-ordföranden Dana White, ingår nu ett partnerskap med yttrandefrihetsplattformen Rumble.

Videoplattformen Rumble, som blivit känd för sin yttrandefrihet, har ingått ett partnerskap med kampsportorganisationen Power Slap, världens främsta organisation som inriktar sig på smällar mot ansiktet, rapporterar Reclaim the Net.

Power Slap grundades av den nuvarande ordföranden för MMA-organisationen (”Mixed Martial Arts”) Ultimate Fighting Championship (UFC), Dana White. Både White och Power Slap:s ordförande, Frank Lamicella, är väldigt entusiastiska över partnerskapet. White beskriver Rumble som en fantastisk plattform och Lamicella ser det som en otrolig möjlighet att nå ut till fans.

Power Slap är den första idrottsligan som börjar sända på Rumble, men enligt plattformens VD, Chris Pavlovski, är det knappast den sista.

Vägrar att censurera

Rumble har den senaste tiden gjort sig känd som en plattform som vägrar att censurera innehåll som etablissemanget vill tysta ned. Reclaim the Net har rapporterat om när den franska regeringen stämdes, för att denna krävt att Rumble skulle ta bort vissa nyheter från Ryssland.

I januari tidigare i år släpptes nyheten om att Rumble investerat i den alternativa betalplattformen Parallel Economy, vilket beskrivs som censurresistent. På det sättet är det tänkt att man ska motverka nedstängning och censur från finansbolag som PayPal om obekväma åsikter tillåts komma till tals.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter