SKANDAL: Ukrainas nya (?) försvarsminister runkar framför kamera

Ukrainas tilltänkta nya försvarsminister har granskats på sociala medier. Bland det material som kommit fram sticker en ut mer än de andra – en video där den tilltänkta försvarsministern onanerar framför kameran.

Nyligen meddelade Ukrainas president Volodymyr Zelenskij att den sittande försvarsministern, Oleksij Reznikov, har fått sparken och att en ny kandidat har blivit nominerad till posten.

Oleksij Reznikov. Foto: Wikipedia/ OlesyaSafronova
Oleksij Reznikov. Foto: Wikipedia/ OlesyaSafronova

Varför den tidigare försvarsministern får sparken är oklart, men försvarsdepartementet har skakats av korruptionsskandaler, vilket tros vara en av anledningarna bakom beslutet.

Runkvideo och knarkanklagelser

Zelenskij har nominerat en ny försvarsminister vid namn Rustem Umerov. Innan Umerov kan tillträda på posten måste parlamentet godkänna honom, vilket de även förväntas göra.

I vanlig ordning när nya ministrar nomineras, genonför användare på sociala medier en granskning av personen. I Umerovs fall har flera saker framkommit, som minst sagt framställer den tilltänkta försvarsministern i dålig dager.

I en video som spridits på X står Umerov och onanerar framför en kamera. Det sprids även uppgifter om att den tilltänkta ministern ska ha drogproblem. Bilder där ministern påstås vara drogpåverkad sprids också.

Frihetsnytt har inte kunnat bekräfta att det verkligen är Umerov som är i videon, men det finns uppenbara likheter i deras utseenden.

Rustem Umerov behöver granskas

Vid en närmare granskning av Sveriges etablissemangsmedier framgår det snabbt att rapporteringen av Umerov är kraftigt eftersatt.

Det finns därför anledning att följa upp den information som finns tillgänglig om Umerov och återkomma med en djupare granskning av den tilltänkte nye försvarsministern.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter