Ulf Sandmark: Fördöm attentatet mot Nord Stream och försvara Sveriges frihet!

Ulf Sandmark, ordförande för Schillerinstitutet i Sverige, ser en klar risk för ett krig där även svenskarna får tjänstgöra som Natos kanonmat.
Detta är en debattartikel - skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Alla partier i riksdagens utrikesdebatt den 15/2 duckade från att protestera mot de Natoländer som nu avslöjats ligga bakom sprängningarna av gasledningarna Nord Stream 1 & 2 och de drastiska höjningar av hela Europas el- och bränslepriser som blir följden. Denna regering och riksdag beter sig som undersåtar till utländska makter! Regeringen gör allt för att gå med i Nato och helt ge upp Sveriges möjlighet till en självständig säkerhetspolitik.

Istället för att försvara vår frihet, vill regeringen underställa oss denna skändliga Natoallians som angriper sina egna allierade och hela Europas välfärd.

Tillsammans med Nato och EU driver Sverige stackars Ukraina till att söndersmulas som kanonmat för Natos politik att krossa Ryssland. Varje tal om fredsförhandlingar avvisas med moralisk indignation. Med hycklande tal om att försvara demokratin tillåter de den ukrainska Natomarionettregimen att etniskt försöka rensa bort den rysktalande minoriteten i Donbass, låta nazister förfölja oönskade minoriteter genom att tejpa fast dem vid lyktstolpar, förbjuda alla oppositionella partier, hota journalister med likvideringslistor och släppa in globalistiska bolag att ta över den bördiga ukrainska jorden. Det var statskuppen 2014 som har gjort det möjligt för Väst att utnyttja Ukraina på detta sätt. Hyckleriet om Ukrainakriget är totalt.

Fler än Ukraina står på tur

Krigsanhängarna är på god väg att låta Nato använda också Sverige och Finland som kanonmat mot Ryssland, så att också vår framtid och vår sista välfärd kastas bort på krig och rustning. De håller vettlöst på att göra om hela Norden från en region för avspänning till en konfrontationszon för kärnvapenkraftmätning.

Underkastelsen till Washingtons, Londons och Bryssels politik har gjort dagens svenska regering till folkplågare som leder tanken till medeltidens bondeplågande kungar. Dagens fogdevälde plågar folket med brutal elfattigdom och svångremmar. Med höga elräkningar slår de sönder ekonomin för svenska familjer och krossar företag som är mångas levebröd. Regeringen (även den förra) har kastat ut folket i kylan så att många svenskar nu sitter och fryser inomhus, de fattigaste i bara 8-12 grader!

Den nya riksbankchefen använder räntorna som medeltida tumskruvar på skrikande fångar. Detta strider mot den nya riksbankslagen som skall värna om välfärd och arbete, men regeringen låter hellre folket plågas än att peta på finansmarknadens och EU:s kontroll av riksbankspolitiken och elpriserna. Vår osjälvständiga regering vågar inte reglera bort de av EU konstgjort upptrissade el- och bränslepriserna. Folkets egen riksbank ”bekämpar” nu inflation med räntehöjningar som slår sönder industriproduktionen, just när staten behöver rikta krediter till ökade realinvesteringar. Det är med ökad produktion och produktivitet som kronan kan stärkas och inflationen minskas.

Regeringens upprörande sadism mot människor blommade ut fullt när jordbävningen slog till mot Syrien och Turkiet. Då var det inte barnen som skulle räddas ur sönderslagna hus och kyla. Viktigast var att sanktionerna mot Syrien skulle behållas trots att dessa blockerar syriska banksystemet så att det saknas drivmedel för hjälpinsatser. Syrier utomlands får inte ens skicka pengar för att hjälpa sina drabbade familjer!

Den hycklande moralismen i den så kallade ”regelbaserade” västerländska (o)ordningen har stigit regeringen så åt huvudet att de inte förstår att de bär sig åt som hyenor mot sitt och andra folk.

Stöd Vatikanens erbjudande om omedelbara fredsförhandlingar mellan Ukraina och Ryssland!

Häv blockaden mot Syrien!

Ersätt militära block och geopolitik med en ny global arkitektur för alla nationers säkerhet och ekonomiska utveckling.

Skribent: Ulf Sandmark
Ordförande för Shillerinstitutet i Sverige

Schillerinstitutet arbetar internationellt för att försvara alla människors rätt att utvecklas – materiellt, moraliskt och intellektuellt. Schillerinstitutet arbetar för att skapa en rättvis världsordning, i vilken suveräna republiker är sammanbundna i en ömsesidig principgemenskap för framåtskridande och utveckling. Det är uppkallat efter Friedrich Schiller, den store tyske 1700-talspoeten och dramaförfattaren, vars verk har inspirerat republikansk opposition mot oligarkiskt tyranni världen över. Schillerinstitutet leds internationellt av grundaren och ordföranden Helga Zepp-LaRouche. Hemsida: schillerinstitutet.se/

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter