onsdag, 7 december

Undersökning: Trudeau är Kanadas sämste premiärminister någonsin

Hela 29% av kanadensarna anser globalisten Justin Trudau vara den absolut värste premiärministern någonsin i historien, sämre än någon annan premiärminister varit i tidigare undersökningar. Detta är desto mer anmärkningsvärt eftersom både massmedia och storfinans står eniga i sin propaganda för Trudeau.

Enligt en nyligen genomförd undersökning har Justin Trudeau fått de högsta siffrorna någonsin, på frågan om vem som varit sämst av alla premiärministrar:

J. Trudeau: 29%
Harper: 17%
P. Trudeau: 6%
Campbell: 6%
Mulroney: 5%
Chretien: 5%
Clark: 3%
Turner: 2%
Martin: 2%

Unsure: 25%

Research Co / June 27, 2022 / n=1000 / Online”

Även om man vänder på frågan, det vill säga frågar efter Kanadas bästa premiärminister någonsin, så framgår hans impopularitet återigen tydligt eftersom endast 12% anger hans namn som svar på denna fråga:

P. Trudeau: 19%
Harper: 17%
J. Trudeau: 12%
Chretien: 9%
Mulroney: 8%
Martin: 3%
Clark: 2%
Turner: 2%
Campbell: 1%

Unsure: 28%

Research Co / June 27, 2022 / n=1000 / Online”

Orsaken till hans impopularitet anses enligt artikeln vara att folket i Kanada drabbats av en dålig ekonomi och sämre köpkraft i kombination med förtyck och övergrepp som begicks när WEF:s covid-agenda skulle påtvingas kanadensarna. Långtradardemonstrationerna för cirka ett halvår sedan var det som satte ljuset på den lille superglobalistens märkliga demokratiförståelse. Trudeau beordrade fram både polis och militär och lät slå ner protesterna både fysiskt och genom intriger via bankerna. Människor runtom i hela världen stöttade demonstranterna och deras mod har varit en inspiration för de holländska protesterna som är pågående just nu.

Inte bara Trudeaus corona-aktioner har varit impopullära, överhuvud taget är han känd som en globalistisk orm som är väldigt svår att ta på allvar, något av en kanadensisk Annie Lööf.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar