Ung och frisk – dog av vaccinet

En ung doktor avled plötsligt för över två år sedan, trots att han var både ung och frisk. Nu kan dödsorsaken ha fastställts: det var vaccinet mot covid som tog hans liv.

Den 32-årige brittiske psykologen Stephen Wright, som avled i januari 2021, dog inte av ”naturliga orsaker”, fastslår obducenten Andrew Harris. Det var snarare ”oavsiktliga komplikationer” från AstraZenecas covidvaccin som orsakade den unge och friske mannens död, rapporterar BBC.

Misstroddes av omgivningen

Efter att han tagit dosen drabbades han av en blodpropp i hjärnan och tio dagar senare avled han. För hans änka, Charlotte, kommer beskedet som en lättnad, eftersom hon under denna tid varit övertygad om att det var vaccinet som tog hennes man och deras barns pappa.

Men den etablerade attityden mot kritik av vaccinet gjorde att hon blev misstrodd av sin omgivning.

Även med människor i mitt liv fanns det frågor och frågor om huruvida jag faktiskt talade sanning så två år senare kan jag äntligen säga att det är sanningen, säger hon till BBC.

Hon kommer nu, tillsammans med flera andra drabbade, att kräva både svar och kompensation från Astra Zeneca och den brittiska regeringen.

Det ger lättnad men det ger ingen avslutning. Jag tror att vi bara kommer att få det när vi har ett svar från AstraZeneca och regeringen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter