Unga berättar om hur HBTQ-lobbyn lurat dem att stympa sig

Med långa kampanjer i skolor och media fick västvärldens PK-etablissemang igång en trend där tusentals unga människor lurades att låta stympa sig, för att försöka byta kön. Senare framkom att många av ungdomarna bara var godtrogna och lättpåverkade. Några berättar hjärtskärande historier – men frågan om straffansvar för dessa grymma övergrepp mot barnen berörs fortfarande inte.

– Systemet svek mig. Jag förlorade bokstavligen organ, berättar en flicka vid namn Chloe i New York Post.

Chloe berättar att hon kom i kontakt med HBTQ-propaganda redan som elvaåring då hon gick med i Instagram.

– Jag blev utsatt för mycket HBTQ-innehåll och HBTQ-aktivism. Jag såg hur transmänniskor fick ett överväldigande stöd och den mängd beröm de fick berörde mig verkligen eftersom jag, vid den tidpunkten, inte hade så många egna vänner, förklarar hon.

När hon var 12 hade HBTQ-anhängarna lyckats övertyga Chloe om att hon var transsexuell. När hon var 13 berättade hon för sina föräldrar. Samma år inleddes behandling med pubertetsblockerare och testosteron. Vid 15 års ålder genomgick hon en mastektomi och vid 16 insåg hon sitt misstag.

Nu är Chloe 17 och vill bejaka sin kvinnlighet. Men brösten är bortskurna och hennes kropp har genomgått en konstgjord manlig utveckling.

”Tragiskt nog kommer många att kämpa i resten av sina liv med de irreversibla medicinska konsekvenserna av beslut som de fattat som minderåriga”, konstaterar New York Post.

Chloe Cole blev itutad att hon var ”född i fel kropp” efter att ha kommit i kontakt med HBTQ-propaganda på nätet och försökte ”bli en kille” (bilden t.v.) genom de groteska medicinska experiment som rekommenderades av läkare. Idag har hon accepterat sitt biologiska kön (t.h.) men har redan vanställt sina bröst och fruktar att testosteronbehandlingarna gjort att hon aldrig kan få barn. Foto: Chloe Cole via New York Post

Tusentals tonåringar har stympat sig

Rörelsen för att låta människor omvandla sig till att se ut som det motsatta könet genom kirurgiska ingrepp är nästan hundra år gammal och inleddes i Tyskland av Magnus Hirschfeld. Hirschfeld flyttade till Frankrike 1933 då nationalsocialisterna, som hade en mer traditionell syn på könsfrågorna, kom till makten.

Det dröjde ända till 1972 innan det blev lagligt i Sverige att operera om sig för att likna det andra könet. I andra västländer dröjde det ytterligare några år. Antalet som ville genomgå sådana operationer, oftast homosexuella män som ville se ut som kvinnor, var dock mycket litet. Men ytterligare trettio år senare började lobbyarbetet från det som idag kallas HBTQ-rörelsen bära frukt. Genom påverkan inom etablissemanget, inte minst massmedia, lyckades man skapa en våg av inbillad könsdysfori bland unga. Enligt New York Post har antalet pojkar som fått remiss för ”transitionering” ökat med 1 000 procent och antalet flickor med 4 400 procent i Storbritannien under perioden 2009-2019. SVT uppger att antalet flickor som ”fått vård för könsdysfori” ökat från 28 till 536 under 2008-2017.

Dr Lisa Littman, professor i beteendevetenskap och samhällsvetenskap, myntade uttrycket ”rapid onset gender dysphoria” för att beskriva den andel av de så kallat transsexuella ungdomarna som plötsligt blivit ”dysforiska” i samband med puberteten – och som alltså utgör den stora majoriteten av de som räknas som transsexuella idag. Hon menar att deras könsdysfori i själva verket bara beror på att personer i nedre tonåren, särskilt flickor, är känsliga för grupptryck.

Helena Kerschner, som lurades in i könsbyte av HBTQ-aktivister på Tumblr då hon var 14, berättar på ett liknande sätt som Chloe Cole: hon kände sig ensam, osäker och sårbar när trans-aktivisterna slog klorna i henne. De lyckades inbilla Helena att hennes personliga problem berodde på att hon var ”född i fel kropp” och att det var finare att vara transsexuell än att vara normal.

– Det var mycket negativitet kring att vara en ”cis” (motsatsen till trans) och heterosexuell, vit flicka. Jag tog de budskapen väldigt personligt, förklarar hon.

”Transitionering” görs allt snabbare och på allt yngre barn, enligt New York Post. ”Pubertetsblockerare ges ofta vid första tecken på utveckling till barn så unga som 9, enligt World Professional Association for Transgender Health. Injektioner av testosteron och östrogen skrivs ofta ut vid åldern 13 till 14, trots att Endocrine Society rekommenderar att man väntar till 16. Och stora kirurgiska ingrepp som mastektomi görs ibland på barn så unga som 13”, skriver tidningen.

Experter: Sluta upp med vansinnet

I likhet med Uppdrag Granskning 2019 intervjuar New York Post några experter som får uttala sig om situationen. Gemensamt för dem alla är att de sågar den nuvarande könsbyteshysterin på ett föredömligt sätt, och säger att det rätta vore att gå tillbaka till tidigare praxis.

I dokumentären Ångrarna framgår att en av de två transsexuella männen den handlar om levde – som kvinna – med en man i elva år innan bedrägeriet uppdagades. När dokumentären hyllas av P3 nämns ingenting om hur en av de självutnämnda kvinnorna på detta sätt totalt har krossat en annan människas liv. Inte heller tas frågan om straffansvar upp.

År 2020 dömdes en man till fyra års fängelse för våldtäkt efter att ha stuckit hål på en kondom under samlag utan att kvinnan visste om det. Men en man som lurat en annan man att vara gift med honom i elva år, och även låtsats försöka få barn med honom, går inte bara fri utan hyllas som modig av HBTQ-aktivisterna.

År 2017 dömdes en 40-årig man till tio års fängelse för att ha lurat minderåriga att skända sig själva över nätet. Brottsrubriceringen var grov våldtäkt. Någon debatt om varför det anses mindre klandervärt att lura minderåriga att genomgå medicinska experiment som skadar dem för livet, både psykiskt och fysiskt, synes dock inte vara nära förestående. HBTQ-lobbyns ställning inom media och politik är fortfarande alltför stark.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter