648 ammade spädbarn skadade av covidvaccin

En analys av rapporter i en databas som drivs av amerikanska CDC och FDA påvisade 648 fall av biverkningar – varav tre dödsfall – hos ammade spädbarn vars mödrar vaccinerats mot covid-19. Dr Naomi Wolf använder det bibliska uttrycket ”mord på de förstfödda”.

Journalister på israeliska Real-Time Magazine under ledning av Ranit Feinberg grävde igenom VAERS-databasen och uppger sig ha funnit 648 rapporter om biverkningar hos spädbarn som exponerats för covid-19-vaccinet.

Rekommenderades av hälsomyndigheterna

Folkhälsomyndigheterna i USA, Israel och flera andra länder rekommenderade vaccinering mot covid-19 för gravida mödrar, trots att det saknades kliniska studier eller ens djurförsök för att utröna hur den gruppen påverkas.

Även i Sverige har Folkhälsomyndigheten rekommenderat vaccinering av gravida. ”Det finns inget som tyder på att en vaccination under graviditeten påverkar den gravida eller fostret negativt”, uppger FHM.

De vanligaste biverkningarna som analysen uppdagade var livshotande blödningar, antikolinergiskt syndrom, leverproblem, anafylaktisk chock, neuroleptikasyndrom, neurologiska biverkningar som konvulsioner, hjärninflammation och hypoglykemi.

I de flesta fall har samma spädbarn drabbats av flera livshotande biverkningar. I ett fall rapporterade en mor att hon förlorat sin fem månader gamla son 13 dagar efter att hon fått Pfizers vaccin den 28 januari 2021 medan hon ammat honom.

”Mord på de förstfödda”

Vaccinkritikern Dr Naomi Wolf har kommenterat rapporten flera gånger och skräder inte orden. Hon pekar bland annat på att hennes team redan för ett år sedan upptäckte mRNA, nanopartiklar och polyetylenglykol i bröstmjölken hos ammande mödrar som vaccinerats. Deras och andra liknande larmrapporter ignorerades av både det medicinska etablissemanget och av de stora medierna.

– Detta är kriminella människor som dolt sanningen för kvinnor, säger hon i en intervju i Steve Bannons War Room, uppger WND.

Senare liknade hon det hela vid det ”mord på de förstfödda” som beskrivs i Bibeln.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter