Vaccindöden sparade 21 miljarder åt tyska pensionskassor

Den enes död den andres bröd – efter två år av vaccinhets räknar försäkringsbolagen ihop vinsten av den överdödlighet som de experimentella vaccinen orsakat bland äldre tyskar.

Det var inte bara läkemedelsebolagen som tjänade grova pengar på den så kallade pandemin covid-19. Weltwoche rapporterade igår om övervinster hos de tyska livförsäkringsbolagen. De har sparat miljarder på den överdödlighet som drabbat det genomvaccinerade landet när vaccinhetsen inleddes 2021.

Branschorganisationen Deutsche Rentenversicherung räknar med ett överskott på 2,1 miljarder euro för 2022. Organisationens chef Gundula Rossbach bekräftar att detta bygger inte bara på en stabil arbetsmarknad, utan framförallt på grund av en ökad dödlighet bland gamla ”på grund av coronapandemin” – i andemeningen att det ska ha varit själva viruset som fick de gamla att lämna in sjömansboken.

Viruset oskyldigt – men inte regeringen

Denna förklaring, som även Weltwoche nöjer sig med, är emellertid felaktig. Som Frihetsnytt nyligen visat uppstod överdödligheten inte 2020, när viruset spreds i Tyskland utan först 2021, då vaccinen spreds. Den som vill ha en detaljerad genomgång av dagsläget i forskningen kring de så kallade covid-vaccinen uppmanas lyssna till detta samtal mellan läkarna Robert Malone och Nils Littorin.

Den 21-22/1 hålls en läkarkonferens om dessa frågor i Stockholm, i regi av Läkaruppropet.

I flera andra länder reser sig ledande vetenskapsmän mot den det globala vaccinproblemet. Vid en konferens i förra veckan visade professor Masanori Fukushima, chef för Foundation for Biomedical Research and Innovation i Kobe, en ojapansk ilska över de politiker som underblåst injektionskampanjerna under de senaste två åren.

https://rumble.com/embed/v1v5e36/?pub=4
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter