Vaccinglad minister hatad på Facebook – raderar sig själv

Medan färsk statistik visar hur antalet oförklarliga dödsfall exploderat i samband med covid-vaccinen kräver den nye socialministern att ännu fler ska vaccinera sig. Bland programledare och journalister gick det bra – men när Jakob Forssmed talade direkt till sina väljare gick det dåligt.

Efter att 74 procent av svenskarna låtit injicera sig med de berömda preparaten mot covid-19 fordrade socialminister Jakob Forssmed i förrgår att ännu fler skulle kavla upp. Som Frihetsnytt nyligen rapporterat finns alarmerande statistik från Tyskland som tyder på att vaccinen är betydligt farligare än den sjukdom som de var tänkta att skydda emot – en statistik som Sveriges ansvarige socialminister rimligen borde vara underrättad om. Ändå förklarade ministern i SvD att han nu ”slog larm” om den bristfälliga uppslutningen på läkarmottagningarna. Forssmed förkunnade inför den moderata tidningen att ”Vaccin ger skydd mot svår sjukdom och död” – även detta tvärt emot vad medicinalstyrelser över hela världen sakta tvingats erkänna.

Eftersom massmediernas läsare blir allt färre beslutade socialministern att publicera sin uppmaning även via sociala medier – där väljarna kan kommentera och berömma ministern för hans handlingar. Detta visade sig vara ett misstag.

Avskydd kristdemokrat bytte samtalsämne

Efter att han har fått nära 800 negativa svar samt över 1000 dito kommentarer valde den kristlige och demokratiske ministern att ta bort sitt eget inlägg. Enligt en användare som hann ta en skärmdump innan inlägget försvann var cirka 22 personer positiva och gav ”likes” på ministerns inlägg.

Många var förvånade över att en diskussion med väljarna avslutdes på detta snöpliga sätt och många hundra ville gärna fortsätta dialogen med den högste ansvariga för den svenska folkhälsan.

Men kort efter att ministern tagit ned det inlägg som intresserade folket visade han sitt väljarförakt genom att utan vidare kommentar lägga upp en tämligen standardiserad julhälsning. Ord som gemenskap, ljus, sammanhållning, värme, omtanke och så vidare staplades på varandra.

Vilken slags omtanke ministern hyste och om vem, förutom sig själv, blev samtalsämnet även i den nya tråden. Flera användare förmodade att det i själva verket var ”WEF”, ”Wallenberg” och inte minst minsterns egen plånbok som ligger honom så varmt om hjärtat att han mot bättre vetande fortsätter propagera för injektionerna.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter