Vaccinskador: Studier över hela världen visar att ”antivaxxers” hade rätt

Vetenskapen var ingen vetenskap – det var bara globlistpropaganda. Trots miljarder i bidrag för vaccinpropaganda, trots hot om karriärsstopp och avskedande mot de läkare som säger emot kommer nu den ena efter den andra studien till samma slutsats som konspirationsteoretikerna – coronavaccinen dödar fler än coronan.

Frihetsnytt har i en stor mängd artiklar belyst de tvivel, farhågor och även motbevis mot det globalistiska coronanarrativet. Beklagligt nog visar det sig att vi haft rätt från början. Den enda tillfredställellelsen i sammanhanget är att fakta i våra artiklar kan givit en och annan insikter som gjorde att han eller hon inte vaccinerade sig – och att det bland dessa, i sin tur, förmodligen fanns några som i annat fall hade skadats av vaccinen och deras mRNA-komponenter. Dem har vi i så fall räddat, kanske till livet.

Även här på redaktionen har vi häpnat över den dumhet och framförallt den kallsinniga hänsynslöshet som stora delar av överheten har uppvisat under de senaste åren – och de värsta exemplen på detta beteende kommer inte att falla i glömska så länge alternativmedia finns.

Oavsett har vi bidragit till att stärka våra läsares förtroende för sin egen omdömesförmåga inför nästa globalistiska påverkansoperation.

Ju fler kanadensiska hälsoarbetare som vaccinerades, desto fler blev sjuka

Daily Clout rapporterade igår om en studie som omfattade 21 000 sjukhusanställda i Cleveland, Ohio, i USA. Populationen indelades i ovaccinerade och personer som vaccinerats en, två, tre eller flera gånger och tillfrågades om de fått covid19 eller inte. Enligt studiens författare var resultatet ”överraskande”. Liksom framkommit i andra studier som Frihetsnytt rapporterat om visade det sig att mRNA-preparaten har en allt annat än gynnsam effekt.

Budskapet är enkelt: Vill du ha corona – vaccinera dig mot det. Grafik: Dailyclout

Ju fler tyskar som vaccinerar sig, ju fler dör av ”okänd anledning

Tragisk statistik från Tyskland visar det som skräckslagna läkare och sjukhusdirektörer döljer. Medan sjukvårdsbranschens anställda göra allt för att slippa se vad som händer med deras patienter visar sig sanningen på kyrkogårdarna: Dödsfall av orsaker som branschen kallar oförklarliga går upp med hundratals procent – när folket har påtvingats mRNA-vaccinen.

Frihetsnytt var den enda svenska media som rapporterade om hur det tyska riksdagspartiet AfD, inför tomma riksdagsbänkar, visade statistik på hur de plötsliga och oförklarliga dödsfallen i landet – ofta unga människor – mångdubblats.

Överdödligheten visade sig redan i bolagens egna förstudier

Vaccinbolaget Pfizer gjorde en snabbstudie inför ”nödgodkännande” av sitt mRNA-vaccin redan i början av 2020. Eftersom studien var kort, bara 6 månader, och inte hade ett tillräckligt stort antal deltagare, kumnde bolagets direktörer och deras välbetalda hierarki av assistenter hoppas på att ingenting obehagligt skulle komma fram. Att man anade att mRNA-tekniken kan vara farlig är uppenbart i och med att till och med uppfinnaren av mRNA-tekniken själv, Robert Malone, från början varnat dem för att använda detta perparat som vaccin i friska människor.

Den mini-studie som Pfizer genomförde borde ha varit en besvikelse för bolagets direktörer. Fem personer bland de vaccinerade dog av olika hjärproblem medan bara en i kontrollgruppen. Robert F. Kennedy junior konstaterade i ett uttalande att ”de visste vad de gjorde, de visste att en hemsk massa människor skulle dö av detta”.

Robert Kennedy konstaterade senare i Tucker Carlssons TV-program att den globalistfinansierade censurkartellen ”Trusted media initiative”, ledd av brittiska BBC, förlitat sig på censur i de stora socialmedia-bolagen för att hindra uppgifter av detta slag att komma till allmänhetens kännedom. Målet var att tusentals mediasajter genom socialmedia-censur skulle hindras från att förmedla sina nyheter – oavsett om nyheterna är sanna och korrekta eller inte.

Att de så kallade vaccinen är ”säkra och effektiva” har upprepats till leda av internationella politiker från Donald Trump till Joe Biden och därefter av deras undersåtar i europesiska länder. Om någon trott detta var sent vet ingen av oss. I den brittiska filmen ”Safe and effektive” klargörs frågan på ett lättillgängligt sätt.

Australien visar vilka som behöver sjukhusvård

Åtskililga människor har tvingats att vaccinera sig mot sin vilja, exempelvis för att få sjukhusvård, för att få genomföra nödvändiga resor eller av andra skäl blivit tvingade. Men denna del av befolkningen har vaccinerat sig så få gångar som möjligt och många har skaffat fram falska vaccinpass för att undvika en eller flera vaccinationer. Att detta varit kloka beslut har visat sig, förutom i den kanadensiska statistiken även i den australiensiska.

Sjukhusinlagda efter vaccinstatus (vänster) inlagda på intensvvård efter vaccinsstatus (höger). Grafik dailyclout.io

Den australiensiska statistiken visar detsamma som den kanadensiska – ju fler doser desto sjukare blir man.

Eftertanke är påkallad” i Israel

En ytterst försiktigt formulerad läkarstudie från Leumit Healt Services i Israel konstaterade att man kanske bör tänka efter litegrann åtminstone inför den tredje vaccindosen, så att man inte så att säga skjuter sig själv i foten.

Vaccinkoalitionen i oordnad reträtt

Att vaccinen skyddar mot covidinfektion eller att någon kan skydda sin omgivning genom dessa preparat är ett påstående som hörs alltmer sällan. Massmedias ”faktakollare” ägnar sig idag åt ordklyveri som exempelvis att ”Vaccinen är inte 98 gånger farligare än viruset” och ”Vaccinen är inte farligare än viruset

”Ingen är säker tills dess att alla är vaccinerade” hälsade Klaus Schwab 2020. Klippet är sedan dess omöjligt att hitta i en tydlig version.

Dagens massmedia hållning är en stor kursändring i jämförelse med 2020 då man vidarebefordrade den globalistiska världsledaren Klaus Schwabs yttranden som exempelvis ”intill alla är vaccinerade är ingen säker”. Filmen med Schwabs vaccinuppfordran var officiell på YouTube intill början av 2022. Nuförtiden är filmen tillbakadragen och kan bara hittas på okända mediasajter som Gloria.tv.

Trots att WEF, World Economic Forum, enligt egen uppgift enbart samlar kloka huvuden för att ge goda och välvilliga råd till vår världs regeringar fordrar organisationen denna vecka ett uppbåd av 5 000 schweiziska soldater för att skydda sig under sin årliga konferens i Davos. Bedömare frågar sig om soldaterna i fortsättningen istället bör sättas in för att skydda Davos mot de aktuella personerna.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter