Våg av plötsliga dödsfall i genomvaccinerade Tyskland

När 2022 lider mot sitt slut presenteras statistiken för hur de hårt vaccinerade tyskarna klarade 2021. Statistiken, som den tyska regeringen gjorde allt för att hålla hemlig, visar att tiotusentals tyskar har dött enbart på grund av att de låtit vaccinera sig. Trenden fortsatte in i första kvartalet 2022.

I Tyskland har antalet ”plötsliga och oväntade dödsfall” exploderat från januari 2021. Sedan 2016 har snittet varit knappt 20 dödsfall per dag, men sedan början av 2021 har runt 100 personer avlidit varje dag ”plötsligt och oväntat”. Alla dödsfall i landet blir enhetligt klassificerade med tysk noggrannhet.

Den tyska klassificeringen R96.0 – Man är pigg och plötsligt dör man
R96.1 Dödsfall där personen var symptomfri mer än några minuter men färre än 24 timmer innan han eller hon blev död
Kategori R98 är personer som dött utan att någon annan människa var närvarande.
Detta diagram visar de tre ovan nämnda klassificeringarna plus
– plötslig dödlig hjärtattack
– härtstillestånd övrigt
– opercist eller inte närmare beskrivna dödsorsaker

Den tyska parlamentsledamoten Martin Sichert (AfD) ser en länk till mRNA-injektionerna mot covid. Han bad upprepade gånger om att få ut uppgifterna, men hans förfrågningar nekades undantagslöst. Till slut fick han informationen genom att lämna in en begäran till regeringen, där medborgarna kan be om mer insikter om regeringens agerande eller beslutsfattande.

Sichert delade uppgifterna med dataexperten Tom Lausen som kartlade information och presenterade den grafiskt. Enligt Sichert var de båda chockade eftersom de inte förväntat sig att se sådana slående ökningar.

Vi blev båda väldigt chockerade över det. Sedan tittade vi för att se om något liknande hade hänt tidigare, men vi hittade inget sådant. Vi letade verkligen desperat efter en annan anledning, men har inte hittat någon. Det här är galna siffror som går från 17 till 100 dödsfall om dagen. Man slutar med 36.500 dödsfall per år. Det är helt extremt. Det har verkligen exploderat.

Antalet fall av biverkningar var också uppseendeväckande. Tidigare år hade mellan 60.000 och 70.000 personer besökt en läkare på grund av en biverkning, men år 2021 sköt siffran upp till nästan 2,5 miljoner.

Elon Musks tweet är daterat i slutet av 2021. Aktuell statistik tycker på att den tecknade mannen till höger, (enligt massmedia en högerextremist), drog längsta strået i denna kontrovers.

Mörkertal i Sverige

Mörkertalet är förmodligen betydande. På grund av läkares rädsla för diagnosticera vaccinskador och därmed bli stämplad som en avvikare eller förrädare bland kollegor och chefer är det känt att ohederliga svenska läkare har slingrat sig på alla sätt från att diagnosticera vaccinskador som sådana.

Makten planerar inför nästa ”pandemi”?

Martin Sichert och Tom Lausen presenterade statistiken vid en presskonferens i förbundsdagen – men från massmedierna var bara en enda journalist närvarande. Lika anmärkningsvärt är att Sichert och Lausen tvingades till en långdragen process för att överhuvud taget få fram underlagen. Makthavarna var uppenbarligen väl medvetna om vad de ställt till med och föredrog att folket hölls ovetande.

Även svenska massmedia finner det ointressant att rapportera om tiotusentals dödsfall på grund av politiska beslut. Vid en sökning på svenska språket återfanns endast bloggerskan Jenny Piper som uppmärksammat denna hårresande statistik. Även amerikanska Gateway Pundit har en artikel om saken.

Det statistiska underlaget och fler diagram finns att ladda ner från AfD, Alternative für Deutschland.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter