Våg av vaccinvarningar sköljer över världen

Från väldigt många håll kommer nu alarm om riskerna med att ta det så kallade covidvaccinet. Sifforna över döda är svåra att ignorera längre, säger James Wells, tidigare chef på den brittiska statistikmyndigheten och ett upprop med 17 000 läkare kräver ett slut på vaccineringarna.

Läkaren och tidigare forskningschefen och vice VD:n för Pfizer, Michael Yeadon, är talesperson för ett krav från 17 000 läkare om att sluta injicera människor med covidvaccinet:

”17 000 läkare och forskare förklarar att Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen, Astra Zeneca och deras medhjälpare har undanhållit och medvetet utelämnat säkerhetsinformation från patienter och läkare, vilket lett till giftiga dödsfall, och att de omedelbart bör åtalas för bedrägeri.”

Michael Yeadon

Hård fakta från tidigare anställd på statistikmyndigheten

En tidigare EU-parlamentariker och chef inom den brittiska statistikmyndigheten ONS, James Wells uppmärksammar i en intervju med Nigel Farage den stora överdödligheten som har varit märkbar och jämn sedan i maj förra året.

”Överdrivna dödsfall har pågått regelbundet sedan i maj. Det är i genomsnitt cirka 1 000 i veckan. Det är i alla åldersgrupper och särskilt bland de unga. Vi ser 10 till 15 procent överdödlighet i åldersgruppen mellan 24 och 59. Det är hjärtinfarkter och hjärtsjukdomar som orsakar dessa dödsfall.”

Han säger vidare att det är en förolämpning mot vår intelligens när myndigheter skyller på längre ankomsttider för ambulanser eller att folk har missat att göra sina hälsokontroller, som ursäkt för att flera unga människor dör.

”Det är unga, friska människor som dör och det behövs en oberoende utredning om detta”, säger Wells.

Aseem Malhotra och Peter McCollough

En mängd läkare vittnar om dödsfall

Hjärtläkarna Aseem Malhotra och Peter McCollough hävdar i denna intervju att alla hjärtproblem har försämrats på grund av mRNA-vaccinet och allt som kan gå fel med hjärtat har gjort det av just den anledningen.

Professor Angus Dalgliesh. Foto: Wikipedia/ Edwardx

Onkologiprofessorn Angus Dalgleish vid St. Georges Hospital Medical School i London, berättar i denna video om att många av hans patienter med melanomcancer som har varit stabila sedan 5-20 år, nu har börjat få återfall i sjukdomen. Men även om andra människor som har fått cancer efter vaccinationen. Doktor Dalgliesh säger att man måste undersöka om vaccinet kan vara orsaken till alla dessa tillstånd.

YouTube-kanalen Redacted berättar i detta program att överdödligheten i Tyskland har gått upp 19 procent. En tysk obducent säger att 30 procent av de döda kroppar han undersökt har en sak gemensamt – de dog av covidvaccinet.

Dessutom är risken att dö av infektionen mycket liten

En studie ledd av professor John Ioannidis vid Stanford University visar att andelen dödsfall av covid-19 bland personer under 60 år vid tiden före det att vaccineringen inleddes, var mycket låg. Det visar en metastudie som även pekar på att siffrorna är betydligt lägre än vad tidigare beräkningar uppskattat, skriver Epoch Times.

Svårt att bortse från överdödligheten

Det kommer alltså fram vittnesmål från världens alla hörn och nu ännu mer från personer som inte lika lätt kan avfärdas som konspirationsteoretiker och dessa är bara några få exempel. Det är läkare, politiker och före detta representanter från myndigheter som nu ifrågasätter användandet av det så kallade vaccinet och kräver utredningar och ansvarstagande över dess konsekvenser. En glädjande sak i sig, mitt i den stora sorgen över allt onödigt lidande.

Stor konferens i Stockholm på ämnet

Den 21-22 januari kommer svenska Läkaruppropet att hålla en internationell konferens med ett antal svenska och utländska föreläsare med unika kunskaper om bland annat immunitet, mortalitet och behandling av covid-19-infektionen samt effekten och biverkningarna av covidvaccinen, vilket Frihetsnytt skrivit om tidigare. Den antagligen mest kända profilen är läkaren Robert Malone.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. Jag var skeptisk mot vaccinet men lät mig hetsas av chefer och medarbetare så jag valde att ta den första sprutan i mars 2021. Sedan föddes jag på nytt!!! Ja inte av vaccinet, men av Carl Norberg till att börja med (tips från uppvaknad granne) och jag är glad att det var just Carl som var den förste, därför att han stenhårt uppmanar till självstudier och korstabulering m.m. Idag, snart två år senare kan jag lite skamset konstatera att jag var på väg att förlora mig själv i miljöflum och satanspåfund (läs kommunistflum).
    Men i alla fall ….var var jag….vaccin ja! Tog inga fler dödsinjektioner och jag är så himla ledsen för all skit dessa har orsakat för dem som inte hann bli väckta i tid. De som är ansvariga SKALL ställas inför rätta!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter