Vaket evenemang i Eksjö 14/1

Upplysning, middag och fest står på programmet på ett helt nytt och återkommande evenemang för medvetna och nyfikna i Eksjö. Medverkar gör bland andra Per Shapiro, Folkets Radio, Zoia Zakariasdotter, Modiga Människor, troll- och häxexperten Anna Vild och den före detta polisen Conny Andersson, känd från SwebbTV. Underhållningen sköts av bland annat Christoffer Lundqvist från Roxette.

Arrangörerna, som kallar sig Wise Up Eksjö, har sänt ut nedanstående presentation. De kan nås via celebration@mailfence.com. Se även affischen längst ned under artikeln!

Celebration är föreläsningar och paneldebatter blandat med mingel, middag och fest. Klara att medverka på premiärevenemanget är ett par väldigt intressanta profiler och fler kommer att tillkomma inom kort. Här presenteras de hittils klara:

Folkets Radio med Per Shapiro på plats

Per Shapiro, som har arbetat för bland annat P1 Dokumentär, Kaliber, Ekot och Uppdrag granskning, men som nu driver den granskande mediakanalen Folkets Radio.

Shapiro vann 2017 radiopriset Prix Europa i kategorin ”Best European Radio Investigation of the Year” tillsammans med Daniel Velasco och Danile Öhman för reportaget i P1 Dokumentär ”KGB-agenten och oljesmugglingen”, där man avslöjar hur Vitrysslands högsta ledning understödde illegal oljesmuggling till Europa. 2021 startade Per Shapiro podradion Folkets radio.

Han hade frilansat för statskontrollerade Sveriges Radio i flera år och såg hur den publicistiska friheten inskränktes alltmer. Han bestämde sig för att bryta sig loss från public service och starta en egen kanal där han kan bedriva den fria och oberoende journalistik som han brinner för. Per Shapiro är en av landets få riktiga journalister och dessutom en av de modigaste.

Zoia Zakariasdotter från podden Modiga Människor

Zoia Zakariasdotter är mest känd från podden Modiga människor där hon själv intervjuar intressanta personer, som just är modiga och vågar stå upp emot etablissemanget. Zoia har dock många strängar på sin lyra utöver det, hon är även psykosyntesterapeut, teolog och doula.
Podden Modiga människor har sänts i över 140 avsnitt.

Zoia kommer till Celebration i Eksjö för att prata om sin podd förstås, men också om media i allmänhet och sedan om tro. Zoia kan förhoppningsvis också uppmuntra människor på evenemanget. Så här avslutade Zoia intervjun vi gjorde med henne nyligen här på Frihetsnytt:

– Jag ser framför mig att vi går mot samhällen som är inriktade på mänskliga behov. Vi behöver bygga upp något från grunden, någonting helt nytt. Jag tror att vi är på väg dit. Det är ju en jättestark motkraft till allt det här och det känns som att det går inte att stoppa de här urinstinkterna. Därför behöver vi också uppmuntra människor. Vi får inte heller glömma någonting större, jag tror vi behöver tillåta oss att tro på någonting. För utan tro så blir vi väldigt ensamma.

Musikpoeten Anna Vild om trolldom och häxprocesser

Anna Vild är uppvuxen i de sörmländska skogarna och är utbildad sångerska, musikalartist och dansare vid Kulturama i Stockholm och Musikhögskolan i Piteå. Hon har arbetat med krogshow och musikal i södra Europa och runt om i Sverige.

Sedan 2017 har Anna släppt fyra EP:s och två fullängdsalbum under eget namn. Hon har turnerat på flera håll i Sverige och släppt nio vackra musikvideos för Youtube och sociala medier.

Parallellt med musikproduktion och scenkonst har hon ett utpräglat intresse för kombinationen psykologi, mytologi och nordisk förhistoria. Hon grundade under hösten 2019 den rikstäckande rörelsen Nordic Noise Movement, med fokus på att från ett konstnärligt perspektiv, kasta nytt ljus på den största rättsskandalen i Sveriges historia: Trolldomsprocessen ”Det stora oväsendet”. 
Anna kommer att bjuda på en föreläsning med musik och poesi i ett mycket spännande tema;
Oväsen – En förlorad historia

Christoffer Lundqvist från Roxette underhåller

Christoffer Lundqvist är en av landets mest framgångsrika producenter någonsin. Han är mest känd som producent och musiker i Roxette, men har också producerat det mesta som Per Gessle gett ut de senare åren. Christoffer är den enda i Sverige som mottaget den hedervärda utmärkelsen; Sir George Martin Music Award, som är The Beatles legendariska producents musikpris.

Christoffer är också artist och musiker. En artist som vågat stå upp för sanningen trots att det kostat många vänner och anseende i den politiskt korrekta musik- och kulturvärlden. Christoffer kommer att spela solo akustiskt på Celebration. Ett par andra artister kommer att göra detsamma.

Före detta polisen Conny Andersson med gud i kärlek, sanning och frihet

Conny har varit gatans snut i 20 år, visselblåsare, Apachetracker i 17 år, föreläsare, coach och kursledare i 13 år och på senare år demonutdrivare. Conny har medverkat i de flesta alternativa mediakanaler men också tidigare i mainstream media innan han blev för obekväm för dem med sitt sanningsbudskap. Så här presenterar han sin föreläsning:

”Paradiset finns och väntar på ditt beslut att välja leva med Gud i kärlek, sanning och frihet, men vad är det som hindrar dig? Hur identifierar du Satan och hans angrepp mot dig? Om du kan förstå det, är vägen öppen för dig till Gud och paradiset. Min föreläsning handlar om hur motståndaren, Satan hindrar dig i livet. Jag bygger min föreläsning på min personliga erfarenhet och nya testamentet”

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter