Valet 2022 – Vad gör vi nu då?

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Ett uppvaknande krävs annars godnatt, hävdar Li Sam Björk

Efter valet handlar mycket om eftertanke. Vad gick rätt? Vad gick snett? Vem vann? Vem förlorade? Oavsett vad, så handlar eftertanke om framtid – vad gör vi nu?

På flera sätt kan man säga att Sverige förlorade, återigen. Men på ett annat sätt måste jag nog betrakta valet som att Sverige förlorade stort på riktigt den här gången. Även om jag anser att rätt block vann, så förlorade Sverige det politiska initiativet. På alla sätt har Sverige bjudit in ett muslimskt parti – Nyans – att i förlängningen växa och ta över.

Såklart de tar över om de ges tillfälle

Det finns en dold agenda för hur religiösa och politiska församlingar ska utvecklas, bli större och ta över. Vi får inte glömma hur vårt kristna väst utvecklades med alla sina kolonier och hur korrupt demokrati infiltrerar samma utvecklingsländers parlament med löften och vanebildande bistånd som ländernas politiker och folk inte kan vara utan.

Det vore naivt att tro att andra religioner inte har för avsikt att demokratiskt göra samma sak. Vi har under flera år sett hur invandrarområden utvecklats till egna små stater i staten med allt vad det innebär. På flera sätt har invandrarpolitiker medvetet infiltrerat etablerade partier och erbjudit stöd i form av röster från religiösa församlingar kontrollerade av imamerröster som vissa partier klarar sig dåligt utan.

Medvetet har man utvecklat ett koncept som dolt medger fortsatt hög invandring till invandrartäta områden. Segregation är ett uttryck som bidrar med mer makt och pengar till de områdena.

Muslimska Brödraskapet kan nog ha ett finger med i spelet

Det som Nyans i och med valet har visat, är att muslimska samfund faktisk kan ta över kommuner genom att bli större och tränga ut vanliga svenskar, och framförallt de som inte kan förväntas rösta på Nyans. I det här scenariot måste man också förstå vad som kan ligga bakom partiet Nyans, det som kan tvinga folk i utsatta områden att rösta, och då rösta på Nyans.

Det vore extremt naivt att tro att Muslimska Brödraskapet inte har rotat sig här i Sverige och då framförallt i invandrartäta områden. Det vore ännu mer naivt att tro att Muslimska Brödraskapet inte har någonting med bildandet av partiet Nyans att göra.

Genom ”segregation” med många fler röstberättigade muslimer som skriver sig i kommuner med invandrartäta områden, är chansen större att ta över och komma in i riksdagen. Vi vet att folk kan skriva sig var som helst utan att bo där och vi vet också att invandrare kan ha skaffat sig fler än ett samordningsnummer och personnummer.

Den suveräna staten Sverige är bortdribblad

”Det kommer aldrig hända! Inte här i Sverige!” Jamen nu står vi faktiskt där, och som Stefan Löfven uttryckte det; ”Jag såg det inte komma!”, men det kom. Precis som vi inte trodde att elpriserna över en natt skulle kunna mångdubblas.

Och då ska vi veta att Putin och kriget i Ukraina inte har med den saken att göra. Den direkta orsaken är EU som i det dolda för många år sedan övertog makten att enväldigt reglera energi- och elpriser utifrån andra energislag som inte har med våra elproduktionskostnader att göra, vilket vi drabbas av idag. Islam i det fördolda, förklätt till Nyans, är nu på god väg att göra samma sak.

Sverige som suverän stat har vissa av våra partier och politiker dribblat bort. På samma sätt, i och med Nyans, är nu också Sveriges territoriella identitet hotad. I demokratisk anda är vi på väg att bli bortröstade av en muslimsk majoritet om vi inte gör någonting åt saken.

Svensk politik är splittrad, vi ser det vi vill se och bortser från allting annat, … tills den dag vi inte kan betala våra elräkningar eller ens få mat på bordet. Vilken gud ska vi be till då?

Jag vill inte blunda längre, utan istället göra något åt saken!

Vi vet att de flesta etablerade partier är svårt infiltrerade och helt säkert kommer att både prata och samverka med Nyans hellre än med Sverigedemokraterna. Nyans kommer att bli den samlande kraften när det gäller all invandring, och blockpolitiken så som vi känner den, kommer inte spela någon roll längre. Svenska myndigheter kommer bara ges ett alternativ i alla lägen – att betala.

Så länge det inte finns ett på riktigt samlande svenskt alternativ att rösta på kommer vi i Sverige, i det fördolda, sakta men säkert omvandlas till en islamisk lydstat. Så vad gör vi?

Alla partier, politiker och väljare kan samlas kring en gemensam realpolitisk lösning, vilket Winston Churchill gjorde och på så sätt kunde besegra Hitler och nazismen. Realpolitik har ingen ideologisk förankring som styr, utan anpassar sig till hur verkligheten ser ut och så som verkligheten beter sig. Realpolitik avvisar illasinnad retorik, dysfunktionella beslut och beteenden, och inriktar sig istället på sådant som ”politik, samhälle, infrastruktur” som både på kort sikt och i slutänden fungerar.

Samlas kring realpolitik

Som ensam är det lätt att bara se problem. Som fler i en växande skara, så öppnar sig möjligheter och lösningar att samlas kring. Realpolitik, som jag ser det, skulle mycket väl kunna vara en sådan samlande kraft i nästa val. Någonstans där tror jag att man måste börja, lite som Winston Churchill gjorde, även om hotet nu och här, kommer inifrån.

Det finns såklart välvillig invandring som ärligt betalar för sig och som ställer upp för ett territoriellt suveränt Sverige, en typ av rimlig legal invandring som realpolitiken välkomnar, vilket jag berättar mer om här: ”Skillnaden mellan invandring och migration” på min hemsida ”Företaget Sverige”.

Det finns inget segregerande eller rasistiskt i att värna och främja vårt land, vår rätt och vår frihet. Att hävda det är rasistiskt och segregerande, vilket politiker, partier och aktivister som stödjer, nyttjar och lever på den typen av retorik, också är.

Sverige kan om vi vill, ta tillbaka det politiska initiativet!

Skribent: Li Sam Björk

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter