”Var som Polen!”

Den polske EU-parlamentarikern Dominik Tarczyński uppmanar övriga Europa att ta efter Polen och visar hur man ska skälla ut EU-politiker efter noter.

Dominik Tarczyński, en av Polens EU-parlamentariker och medlem i landets statsbärande parti, nationalkonservativa Lag och Ordning, har gjort sig känd som en person som inte är rädd för att läsa lusen av de politiskt korrekta medlemmarna i EU-parlamentet för deras återkommande påhopp mot Polen.

I ett inlägg på Twitter under måndagen har han bifogat ett videoklipp från ett framträdande i talarstolen. Han påtalar det faktum att Polen ligger i topp vad gäller låg arbetslöshet, nummer tre i företagande bland kvinnor, samt statistik från Eurostat som visar att Polen är ett av de säkraste länderna i Europa.

Samtidigt riktar han en känga mot de politiskt korrekta regeringarna i Sverige och Tyskland, där våldtäkter och våldsbrott ligger i topp.

Varnar för mångkulturellt kaos

Detta är en del av en kampanj från Tarczyński att uppmärksamma de massiva mångkulturella problem som länder i Västeuropa dras med, jämfört med hur det ser ut i Polen, där de inte tagit emot flyktingar. I en intervju med The European Conservative för två veckor sedan, berör han de återkommande utpressningsförsöken som riktas mot Polen och Ungern för att kuva dem enligt EU:s agenda.

Han påtalar i intervjun att om EU tror att pengar är det viktigaste för Polen, då har de helt fel. Landet har överlevt uppstyckningar, erövringar, att inte existera på kartan under 123 år, andra världskrigets ockupationer och kommunism.

”Och de tror att de kan utpressa oss! Det är ett skämt!”, säger han i intervjun.

Det enda som EU har är finanser, medan Polen har både finanser, historia, känsla och stolthet, enligt Tarczyński.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter