Varför är invandringen ohållbar?

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Tobbe Larsson: Därför är invandringen ohållbar ur ett ekonomiskt perspektiv

Författaren och journalisten Roy Beck ger här svar på varför det matematiskt inte gör någon som helst skillnad oavsett hur många vi tar in i Västvärlden från tredje världen. Vi kan inte reducera världsfattigdomen på så sätt eftersom deras antal ständigt fylls på mer än det antal vi släpper in. Allt vi gör i slutänden är att sänka vår egen standard till ingen större nytta alls.

Han förklarar även det fenomen som kallas kompetensflykt (eng. Brain Drain), det vill säga att Västvärlden i huvudsak tar emot de invandrare som klarar sig bättre ekonomiskt och är bättre utbildade än genomsnittet i dessa länder. Vi berövar på så sätt tredje världen deras framtida ledarskap kan man säga. Det är nämligen nästan bara de mest högutbildade som har möjlighet att ta sig hit.

Det mest humana är att hjälpa på plats

Den bästa politiken avseende invandring står vi yttrandefrihetsvänner för. Den bästa politiken både för svenska och andra utsatta folk i världen är att hjälpa folk i deras närområden. På så sätt kan vi hjälpa flest på det mest effektiva sättet. Dessutom kan vi hjälpa de som verkligen behöver hjälp här i Sverige på ett mycket bättre sätt om vi har mer resurser över. Vi vet att detta är den goda politiken, den mest humana flyktingpolitiken.


Vi vet också att de verkliga makthavarna inte för sin politik för invandrarnas bästa, eller andra utsatta grupper, utan för att de endast utnyttjar dessa för sin egen politiska agenda, som bland annat innefattar låglönearbetare till multinationella företag samt för att hålla konsumtionen uppe. Dessutom vill de krossa nationalstaterna i syfte att skapa en större marknad och tjäna mer pengar. Att det är lättare att styra en värld utan länder där makten centreras alltmer är också något storkapitalisterna eftersträvar.

Film visar – Därför är invandringen ohållbar!

Här följer en film som tydligt visar hur otroligt felaktig dagens flyktingpolitik är. En politik som de verkliga makthavarna troligen aldrig haft för avsikt att på riktigt hjälpa utsatta med, utan snarare för att sänka västerländsk standard med.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter