Varför är rörelsen splittrad och hur ska den enas?

Tobbe Larsson och Lennart Matikainen diskuterar polariseringen inom den rörelse som jobbar för en positiv förändring av samhället. Varför motverkar olika aktörer varandra, trots gemensamma mål? Hur ska man bygga upp ett samarbete och vilken roll kan Svenska Bok- och Mediemässan ha i detta? Detta och mycket mer tas upp i detta djupa samtal.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Håller med om att vi behöver sammarbeta mer. Tyvärr ligger det inte i svenskens själ att göra det. Vi knyter näven i fickan istället. Helt automatiskt. Ett sätt att komma förbi detta är först och främst att man vill förändring. Sedan tror jag att man ska be om denna förändring som ett sätt att lägga en ny grund inom sig själv.
    Ett motstånd som är organiserat är bra mycket bättre än ett oorganiserat. Ilskan kan förorena men många är istället rädda för sin egen ilska och hittar alla möjliga ursäkter för att inte agera.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter