Varför starta en ny mediekanal?

I Sverige finns många massmedier, behövs ett till? Svaret är ja, först och främst eftersom de största medierna är totalt oärliga när de påstår sig ”granska makten”. De är i själva verket maktens viktigaste kontrollinstrument. Mainstreammedier, politiker, myndigheter och storföretag går hand i hand med den internationella finanseliten. Friheter och mänskliga rättigheter tas bort och detta är de stora medierna helt nöjda med. Vi på Frihetsnytt är inte nöjda med det som sker. Vi ska vara frihetens förkämpar genom att granska makthavarna och deras bundsförvanter.

Frihetsnytt uppstod även som en reaktion på den slagsida av negativa nyheter som finns i alla medier. Vi dränks av nyheter som skapar en pessimistisk anda av att allt är kört, att vi aldrig har haft ett sämre samhälle, att svensken är bortom all räddning och att det aldrig har varit mörkare. Både vanlig media och alternativmedia orsakar defaitism och sänker människors tro på att vi kan förändra samhället till något bättre. Dessutom är det inte sant att det är kört och det gynnar oss definitivt inte att sprida den bilden. Varje dag händer bra saker, som visar att det ännu är möjligt att rädda Sverige och världen från undergång. Det positiva måste göras synligt för att svenska folket ska återfå hoppet om en bättre framtid.

Vinnaren skiljer sig från förloraren genom sin tro på att hans problem kan lösas, en tro som förloraren saknar. Vi vill göra alla människor som har insett problemen, och som ser att en förändring är nödvändig, till vinnare. Men vi är inte naiva. Givetvis ska vi analysera vad som är fel och peka ut det som är dåligt. Men vår första utmaning är problemet med att alla negativa händelser får allt fokus medan framgångarna – motståndet om man så vill – hamnar i skuggan.

Frihetsnytt vill ta läsarna ett steg framåt i kunskapsutvecklingen. Vi rapporterar vad som händer men även varför det händer. Vi tar som vår uppgift att vaccinera läsaren mot eliternas fulspel. Om det uppstår ett krig på en plats i världen lyfter vi fram aktörerna bakom konflikten. Vi klarlägger varför finanseliten gör som den gör. Att blottlägga strategin bakom händelserna är nödvändigt. Den som inte förstår världen kan nämligen inte förändra den.

Om detta handlar det – att förändra världen

Frihetsnytt vill gå från ett dagsläge där media och nyhetsrapportering förknippas med lögner, hat, defaitism, våld, förnedring, förlorarmentalitet, sorg och att “allt är kört”, till att media förknippas med hopp, sanning, frihet, framgång, “vinnarskallar”, glädje och förvissningen om att denna värld går att förbättra. När hoppet kommer åter börjar förändringen! 

Frihetsnytt belyser goda initiativ. Alla som gör något bra erbjuds en plattform. Vi är för total yttrandefrihet. Hos oss är alla välkomna – från vänster till höger – så länge man står bakom åsikten att även andra har rätt att tycka och tänka vad de vill. Det vi måste ha gemensamt är tron på det fria ordet och motståndet mot finanselitens tilltänkta kontrollsamhälle.

När Frihetsnytt talar om problem talar vi också om lösningar. Samhället är genomsyrat av en förlorarmentalitet och en hopplös inställning till problem sedan 40 år. De facto är samhället och världen på väg mot ett mörker, men vi ser också vår chans att ändra kursen.

“Frihetsnytt är Sveriges primära och mest engagerande nyhetskälla. Genom journalistiken värnar vi sanningen och granskar makten”. Vår paroll liknar en av de större tidningarna. Läsaren får själv avgöra vem – Frihetsnytt eller Aftonbladet – som talar sanning.
Dessutom står Frihetsnytt för:

– tolerans – mot tabubeläggning
– mångfald – mot etnisk förintelse
– för olikheter – mot globalisering
– för respekt – mot pk-rasism och folkfientlighet
– rättvisa – mot rovkapitalism
– frihet – mot övervakningssamhället
– för yttrandefrihet – mot diktaturfasoner

Frihetsnytt är plattformen där:

– alla från vänster till höger får vara med
– yttrandefriheten är total och ej förhandlingsbar
– frihetsfrågorna försvaras
– positiva nyheter lyfts fram
– finanselitens maktmissbruk avslöjas

Vill du jobba med oss, skriva hos oss, bli intervjuad eller har du förslag till förbättringar? Hör av dig!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter