Världskände författaren uppmanar Biden att träda tillbaka

Den världskände amerikanske författaren Stephen King uppmanar Joe Biden att dra sig ur presidentvalet i ett inlägg på X. Enligt författaren måste Biden dra sig ur ”för USA:s bästa”. Uttalandet kommer efter att Biden deklarerat att han inte har några planer på att avsäga sig sin kandidatur.

Allt fler kända personer träder fram och kräver att USA:s president Joe Biden drar sig ur presidentvalet efter den katastrofala debatten med Donald Trump. Nu har den världskände författaren Stephen King gett sin syn på saker. King – som anser att Biden gjort ett bra jobb som president – menar att det är hög tid för presidenten att tänka om.

”Joe Biden har varit en bra president, men det är dags för honom – för det USA han så uppenbart älskar – att meddela att han inte kommer ställa upp för omval.”, skriver författaren på X.

I kommentarerna är det många som kritiserar King för uttalandena, där flera skriver att de är besvikna och kommer avfölja honom. I en kommentar passar X-ägaren Elon Musk på att skoja med King, och skriver följande:

”Till och med Stephen King röstar på Trump!”.

Under dagen kunde Frihetsnytt rapportera att Biden inte har några planer på att dra sig ur presidentvalet. Tvärtom skickade han i dagarna ett brev till de demokratiska kongressledamöterna där han uppmanade till enhet, och han skrev att splittringen i partiet bara kommer gynna Trump.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter