Bokannons! Verklighetsbaserad spänning om hämnd och våldsspiraler

Lennart Matikainen är inom fri media känd för sitt arbete med självförbättring och personlig utveckling. Utöver detta har han även skrivit böcker däribland en spänningstrilogi tillsammans med Rickard Carlson, en tidigare elitidrottsman på landslagsnivå, ubåtsofficer, egen företagare och företagsledare. Den avslutande boken i trilogin kan köpas hos Frihetsnytt.

Hämndens Ansikte är den avslutande titeln i Lennart Matikainens och Rickard Carlsons Hämnd-trilogi (efter Besatthetens inferno och Anstiftarens löfte). Det skildrar en våldsspiral som inte är en omöjlighet i en nära framtid och är till och med baserad på verkliga händelser.

Det är ett skakat samhälle som försöker samla ihop spillrorna efter höstens terrordåd. Återhämtningen tar sin tid – och tid är något man inte längre har. Utan någon riktig andningspaus kastas man plötsligt in i en ännu en kaosartad karusell, när ett illavarslande brev dyker upp hos både polis och media. En känd profil sägs ligga död i sin bostad. Vad kommer hända härnäst? Och vem är det egentligen som ligger bakom alltihop?

Den styrande makten börjar plötsligt inse att man nått vägs ände. De måste nu försöka sig på ett samarbete som tidigare varit helt otänkbart. För att besegra en hänsynslös motståndare krävs det en hänsynslös allierad – någon som tänker likadant. Frågan är bara var man hittar en sådan…

Är du nyfiken på boken och dess innehåll? Då kan du beställa den nedan:

Nedan är en video från releasen där författarna berättar om boken:

Publicerades ursprungligen 2023-06-04
Artikeln uppdaterades 2023-11-26
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter