Vetenskapen har gjort jobbet – nu dags för rättarting

Senator Malcolm Roberts skräder inte orden om covidhanteringen

Den australiensiske senatorn Malcolm Roberts höll ett anförande i Australiens parlament den 27 oktober. Han talade om följderna av covidvaccineringarna med allvarliga hjärt-/lungsjukdomar och ”oförklarliga dödsfall” som konsekvens, och att sjukhusen böt ut välbeprövade och effektiva medicinen Ivermectin mot Remdesivir med alla dess allvarliga och ibland dödliga följder.

Delar av anförandet

Det fanns inget ovanligt med den australiensiska dödligheten 2020 eller 2021, men ändå fick covid-substanserna – jag kallar dem inte vacciner – covid-injektionerna ett nödgodkännande. Det enda som var ovanligt med vår dödlighet 2020 var att den var den lägsta på sju år. Detta är fakta.

Det är ett skämt om provisoriska godkännanden som beviljas för injektioner i brådskande fall. Det var inte bråttom. Det är inte bara vaccinerna som godkändes felaktigt; farliga läkemedel som det antivirala läkemedlet Remdesivir godkändes med samma falska brådska. Remdesivirs biverkningar omfattar andningssvikt och organsvikt. Det helt säkra men patenterade antivirala läkemedlet Ivermectin förbjöds för att ge plats åt Remdesivir – förbjudet, bevisat förbjudet. Storbritannien har nyligen återinfört Ivermektin. Det måste vi också göra.

Den slutsats som allt fler australiensare drar är att våra hälsoteknokrater har rivit upp våra beprövade och pålitliga hälsosystem för att flytta fram produkter åt sina kompisar inom läkemedelsindustrin, och nu dör människor av samma produkter.

Så snart injektionsutförandet inleddes ökade antalet dödsfall kraftigt. Det måste noteras att korrelation inte är orsakssamband. Sambandet mellan orsaken – vacciner – och effekten – död, skada och lidande – måste bevisas. Det har nu bevisats bortom alla tvivel. Vid min andra covid-utfrågning i augusti fastställde många högt kvalificerade läkare från hela världen denna koppling, vilket bevisar att injektionerna bär ansvaret för många fler dödsfall än vad hälsoteknokraterna medger.

I slutet av förra månaden publicerade tidskriften Clinical and Experimental Immunology en artikel med titeln ”Covid-19 vaccines – An Australian review”. Författarna är Conny Turni och Astrid Lefringhausen från University of Queensland. I artikeln redogörs för den medicinska vetenskapen bakom det breda spektrum av medicinska skador som australiensarna utsatts för till följd av hälsoteknikernas hybris och kriminella försumlighet. Jag lovade att jaga er, och nu har vetenskapen gjort det åt mig. Frågan om vaccinskador måste i dag hänskjutas till en kommission. Dessa brottslingar måste ställas inför rätta. Denna rapport återges på min webbplats, och alla som läser denna rapport och fortfarande försvarar de falska vaccinerna är lika skyldiga som de företag som tillverkade dem.

Det är ingen överraskning att covid har ökat i samband med att de falska vaccinerna har rullats ut. ABS-data är ännu inte tillgängliga för 2022, även om australiensiska försäkringstekniska data är tillgängliga. Under de första fyra månaderna av 2022 ligger dödsfallen från alla luftvägssjukdomar – influensa, lunginflammation och covid tillsammans – fortfarande på normala nivåer, men dödsfallen från hjärt- och lungsjukdomar har ökat med 11 procent och oförklarliga dödsfall har ökat med 13 procent. I denna takt kommer ytterligare 10 000 australiensare att dö under 2022. Alla som läser den tidskriftsartikel som jag hänvisade till vet exakt varför detta händer.

SKAMLIGA BESLUT FATTADES MEDVETET FÖR ATT UNDERLÄTTA FÖR DE STORA LÄKEMEDELSBOLAGEN ATT FÅ SINA INJEKTIONER PÅ MARKNADEN I TID.

Senator Malcolm Roberts

Inte många ledamöter på plats i dessa tider

Kammaren var anmärkningsvärt gles på ledamöter när senator Roberts höll sitt anförande, till skillnad från de tillfällen då man bankade igenom ”nödåtgärderna” i form av tvångsvaccineringar, tvångsinterneringar med mera. Detta trots att exakt samma ämne är på tapeten nämligen australiensiska liv. Vad har förändrats? Nu är ju nödvändigheten att tala om hur man ska försöka rädda och hjälpa alla de människor som drabbats av hjärt- och lungsjukdomar och de så kallade ”oförklarliga” sjukdomstillstånden.

Var är ledamöterna nu? Har de tappat sitt intresse för att rädda liv eller var de då bara på plats för att synas inför makten, för sin egen skull?

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter