Vi kör på tills vi knäcker dem!

Under helgen demonstrerade hundratals svenskar i Stockholm mot staten och svenska myndigheters maktmissbruk mot det svenska folket. Bakom protesterna stod organisationerna United Family och Bondeupproret med flera. Frihetsnytt var på plats för att dokumentera och ställa frågor till deltagarna.

Demonstrationen ”Stoppa maktmissbruket” riktade sig mot maktmissbruk och korruption. Bland demonstranterna fanns föräldrar som på tvivelaktiga grunder fått sina barn omhändertagna av myndigheterna, bönder som fått sina djur avlivade och sin mark beslagtagna av staten samt visselblåsare från olika myndigheter som bevittnat en mångfald av systemfel som existerar inom de offentliga verksamheterna.

Tom Lutmark, grundare av Bondeupproret och en av initiativtagarna till demonstrationen kommenterade helgen såhär: Dagens demonstration riktas mot maktmissbruket och den korruption vi alla lever i.

Tom lovade också att fler aktioner kommer offentliggöras inom kort, bland annat en manifestation den 10 december 2022.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter