Vi måste ställa politikerna mot väggen

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Det svenska folkets vilja har konsekvent körts över av maktens politiker och paradexemplet på detta är massmigrationen, som svenskarna har påprackats, trots ett konsekvent och rungande nej från det svenska folket år efter år.

I den omfattande artikeln ”Det extrema landet lagom” i tidskriften Focus skriven av Erik Hörstadius visar han flera exempel på hur det svenska folkets vilja har slängts bort i skogen, medan makthavarnas egna extrema agenda har fått dominera, och helt krossat folkviljan. Alla återkommande försök till konstruktiva samtal på problem som uppstått har slagits ned och tystats på olika sätt. Hörstadius ger flera exempel på detta i sin artikel;

Eva som jobbade med ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan, som förgäves försökte prata med sina chefer om att dessa personer varken var ensamma (de var ankare) eller barn eller flyktingar eller från Afghanistan. De var vuxna ekonomiska migranter från Iran – men det fick inte sägas. Locket på.

Akademiker-Rebecka, som när hon träffade sina vänsterliberala akedemikerkolleger ansågs vara ond om hon tog upp knepigheter med mångkulturen

Hörstadius anför även det skrämmande reportaget i tidningen Journalisten, där arbetsklimatet präglas av rädsla, samt refererar till före detta polisen, numera integrationsföreläsaren Mustafa Panshiri som träffat hundratals gode män, socialsekreterare med mera och som brukar ställa två frågor:

Första frågan jag ställer lyder ”Vill du leva i ett mångkulturellt samhälle?” Alla säger ja. Sedan frågar jag ”Vad är bra med mångkultur? Hur berikar till exempel somalisk och afghansk kultur det svenska samhället? Och jag vill inte höra något om maträtterna eller danserna…” Vet du vad det sorgliga är? Det blir knäpp tyst. Ingen säger något

Mustafa Panshiri, utdrag ur artikeln ”Det extrema landet lagom”

Exempel efter exempel radas upp på hur de ansvariga politikerna har kört över och diskriminerat det svenska folket, som konsekvent varit emot den påprackade massmigrationen, där makthavarna gång på gång försökt sopa de gigantiska problemen under mattan. Men den senaste tiden, eftersom  brottsutvecklingen fullkomligt exploderat och Sverige finns i Europatoppen avseende skjutningar, så har vindarna äntligen börjat vända! Nu tävlar politikerna istället om att införa så hårda straff som möjligt och den ena brottsbekämpande författaren efter den andra lyfts fram, såsom exempelvis polisen och riksdagskandiderande Fredrik Kärrholm med sin bok ”Gangstervåld”. Erik Hörstadius har själv åkt Sverige runt för att samla underlag till sin egen bok ”Vårt nya land – Sverige efter flyktingkrisen”.

När till och med justitieminister Morgan Johansson börjar prata om språkkrav och återvandring, förstår man att makthavarna inte längre kan mörka ”det svenska tillståndet”. Det lär komma stora löften om förbättrad trygghet inför valet, till stora delar säkert valfläsk, så det är nu vi – folket – måste avkräva de ansvariga politikerna sitt ansvar. Eller för att citera Hörstadius: ”låt oss gemensamt…försöka utkräva lite mer ansvar och odla ett mer autentiskt samtal om de viktiga frågorna.” Såsom massmigrationen som kostat så oerhört mycket i både pengar, fysisk misshandel och oskyldiga människors liv.

Skribent: Åsa Hansson

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter