VIDEO: AfD-politiker om covid-vaccinen

Christine Anderson, EU-parlamentariker för Alternativ för Tyskland, påpekar obekväma sanningar om covidvaccin.

I ett klipp tillrättavisar Christine Anderson till att börja med en annan parlamentsledamot som påstått att vaccintillverkarna tagit fram vaccinen ”på egen risk”, vilket inte är sant eftersom de har avtal med EU:s medlemsländer som i praktiken gör dem immuna mot åtal.

Hon ställer sedan en rad frågor om statistik som enligt henne tyder på dödsfall och minskad fertilitet bland de vaccinerade. Svaret blev intetsägande och Frihetsnytt har tyvärr inte tillgång till det oklippta originalet, så våra läsare får välja mellan en raljerande och humoristisk version som lagts upp av en okänd vaccinkritiker och en version där den delen utelämnats.

Version med enbart Christine Anderson:

Anti-vaxx-version där intetsägande svar varvas med människor och apor som gör facepalm:

Christine Anderson har tidigare bland annat sagt att de experimentella covidvaccinen ger upphov till 23 gånger fler dödsfall än tidigare och mer beprövade vaccin. Frihetsnytt har inte granskat påståendet men att det i alla fall är ”många gånger fler” tycks stå klart.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter