VIDEO: ”Omkalibrering” av mänskliga rättigheter vid WEF

Australiens ”kommissionär för e-säkerhet” sade vid WEF att yttrandefriheten måste ”omkalibreras” så att människor kan vara ”fria från våld på nätet”.

Vissa saker är värda att påminna om, och eftersom Frihetsnytt bara funnits online en kort tid tar vi oss friheten att lyfta fram en intressant video från World Economic Forum i maj 2022, som då fick uppmärksamhet från bland andra Breitbart.

Australiens ”kommissionär för e-säkerhet” Julie Inman Grant – som tidigare bland annat arbetat för Microsoft – sade där att vi behöver en ”omkalibrering” av mänskliga rättigheter, särskilt yttrandefrihet, på grund av polariseringen.

WEF utnämnde år 2020 Inman Grant till en av #Agile50, ”världens mest inflytelserika ledare som revolutionerar myndighetsutövandet”. Under covid-restriktionerna har hennes ämbete fått kraftigt utökade befogenheter att reglera innehållet på nätet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter