VIDEO: Vänsterpoddare ”skämtar” om abortfetischism

Två abortförespråkare pratar i en viral video om att ha en ”abortfetischism” och att skapa en betalsida för folk som vill titta på när kvinnor gör abort.

Videon kommer från en vänsterpodd där den ena deltagaren är Lauryn Petrie och den andra inte har identifierats. OBS: Känsliga tittare varnas för extremt vulgärt och målande språkbruk.

– Varför är det så hett? Jag sitter i en gynstol och jag är 21 och det är liksom ”mmmm, din f***a var jättefin när de drog ut den döda bebisen ur den”, säger en av dem bland annat.

Klippet har blivit viralt och orsakat stor uppståndelse på Twitter och Telegram, med tusentals kommentarer varav de flesta är starkt negativa. En av de som reagerat är Larry Sanger, medgrundare till Wikipedia, som kallar meningsutbytet ”rent demoniskt”.

Många av dem som reagerat är kristna, men både ateister och människor som själva förespråkar fri abort är upprörda över smaklösheten i ”skämtet”. Filmklippet och diskussionen har även blivit en artikel av den kvinnliga anonyma skribenten Constitutional Nobody på USSA News.

Petrie försvarar klippet med att hon och hennes podcastkollega ”bara skojar” och ”inte är allvarliga”. Samtidigt har hon uppenbarligen högst verkliga åsikter om abort och det tycks vara ett återkommande ämne för henne.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter