Vill inspirera till högerorienterade företagssatsningar

William Hahne skapade politiskt inkorrekt datorspel inspirerat av BLM-upploppen

På Svenska Bok- & Mediemässan i augusti presenterade den före detta politikern, civilekonomen och fallskärmsjägaren William Hahne sitt nya icke-politiskt korrekta datorspel Acquitted. Ett spel som nått enorm framgång och har hela 97 procent positiva recensioner av köpare.

90 procent av alla barn spelar datorspel och det har såklart en stor påverkan på dem. Som i många andra kultursammanhang har det blivit en stor vänsterinfiltration även i spelvärlden. Naturligtvis innebär det att även spelen PK-fieras, berättar William Hahne.

– Spel som präglas av traditionella värderingar blir allt färre och spel med en tydlig högerinriktning är försumbart få, säger han.

Därför bestämde sig William för att skapa ett spel för att nå ut till barn och ungdomar för att på sikt vinna den metapolitiska kampen. Spelet tog 6 månader att utveckla för William och hans två medarbetade och det resulterade i spelet Acquitted från hans bolag Nordic Empire.

Spelet anspelar på en verklig händelse från USA den 25 augusti 2020 – de kaotiska Black Lives Matter-upploppen där Kyle Rittenhouse attackerades av en mobb.

Lyssna på hela föredraget här!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter