Vlaardingerbroek: Bönderna kämpar mot agenda 2030

Nederländska bönder fortsätter att kämpa mot globalisternas agenda

Bönderna i Nederländerna fortsätter sin kamp mot makteliten och regering som, i klimatets namn, fortsätter att driva agenda 2030 med konsekvenserna att bönder tvingas att ge upp sin mark och lägga ner tillhörande verksamheter.

I en intervju med GB News säger Eva Vlaardingerbroek att ”Våra bönder kämpar mot agenda 2030. Vi är nyfikna att se hur det hela kommer att spelas ut och vad våra bönder kommer att göra, hur de ska fortsätta strida mot regeringen, för regeringen ger inte med sig”


I Nederländerna precis som i Sverige så skyller regeringen allt på Rysslands president, Vladimir Putin, men många anser att det är de egna inhemska policys som fördärvar livet för bönderna. Enorma summor pengar fortsätter investeras för klimatet utanför det egna landet istället för att ta hand om sina medborgare i en period där inflationen ökar, bränslepriserna stiger och elpriserna slår nya rekord.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter