WEF alltmer kommunistiskt – lämnar Twitter för plattformar kopplade till Kina

Den internationella påverkansoperationen World Economic Forum (WEF) har tillkännagivit de sociala medier där deras politiker och journalister i fortsättningen ska följa organisationens uttalanden. Världens mest betydelsefulla meddelandetjänst Twitter saknas. Två nya – från Kommunistkina – kom till, vilket fäster uppmärksamheten på en allt tydligare allians.

Twitter är sedan många år världens viktigaste diskussionsplattform för politiker, nyhetsförmedlare och opinionsbildare. Fram till Elon Musks övertagande av bolaget var det fritt fram för extremister att uppmana till mord på nationella människor och även på USA:s folkvalde president Donald Trump. Trump själv blev avstängd från meddelandetjänsten medan globalister av alla schatteringar hade fritt tillträde.

Minst en stor mutskandal bland globalistiska politiker doldes i Twitters nyhetsflöde. Samma sak hände med kritisk information om valfusk, vaccinkampanjer och så kallade klimathot. Miljoner människor som ifrågasatte globalisternas planer och påståenden fick sina konton avstängda samtidigt som företagsledningen ljög och nekade till att någon stängts ute av politiska skäl.

Finansiella makthavare ströp yttrandefriheten

Missförhållandena på Twitter blev allvarliga för tre år sedan, efter att den aktivistiska investeringsfonden Elliott Management hade köpt in sig i bolaget. Denna fond är en typisk del av de så kallade Makthavarna du aldrig valde och dåvarande chefen Jack Dorsey tvingades inom kort avgå som VD. De nya huvudägarna drev igenom en hård politisering av företagets verksamhet. I en intervju efter Musks övertagande förefaller Dorsey, trots att han själv är globalistiskt lagd, vara lättad över att en ärlig och demokratiskt sinnad ägare tagit makten över bolaget istället för Elliott Management. CNBC rapporterade.

Liberal glädje uteblev

När Elon Musks köp av Twitter blev verklighet var det många som väntade sig att alla goda krafter skulle glädjas över att diskussionsplattformen nu skulle räddas ur aktivisternas klor och bli en mötesplats för alla, dit både makten och oppositionen hade tillträde på lika villkor.

Men glädjen uteblev i tongivande kretsar. President Joe Biden hotade i beslöjade ordalag att sätta FBI och CIA på spåret för att hitta på personligt belastande historier om Elon Musk – Frihetsnytt rapporterade. Samtidigt gick den judiska lobbyorganisationen ADL till angrepp utan förvarning. Man kontaktade Twitters största annonsörer via telefon och fick på något sätt alla att sluta annonsera på Twitter. Elon Musk reagerade med en upprörd tweet och ringde i sin tur upp ADL och de andra organisationerna.

Efter ett telefonmöte med aktivistorganisationernas ledare, där ADL:s chef Jonathan Greenblatt var tongivande, trodde Musk att alla var överens, vilket visade sig felaktigt. Kampanjen mot Twitter fortsatte – Frihetsnytt rapporterade.

Bedömare tyckte redan i november att det var märkligt att personer som säger sig försvara demokrati, föredrar yttrandefrihet enligt kinesiska kommunistprinciper hellre än enligt den amerikanska konstitutionen – det dokument som alla amerikaner många gånger har svurit trohet till i samband grundskolans idrottstävlingar. Misstankarna om att Twittermotståndarnas ideologi är synkroniserad med det kinesiska kommunistpartiet bekräftades igår.

WEF: Hellre Weiboo än Twitter

Lagom till sin kommande konferens i Davos 16-20/1 har WEF, World Economic Forum, signalerat att man ansluter sig till det odemokratiska kotteri som bekämpar Twitter. För att hålla sig uppdaterad om allt som händer bakom den globala påverkansoperationens slutna dörrar i Davos rekommenderar WEF att politiker och journalister ska följa dess uppdateringar via en handfull sociala medier. Dessa inkluderar de liberalägda Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube – tillsammans med de hårt styrda och censurerade kinesiska apparna TikTok, WeChat och Weibo. Twitter, som har frigjort sig från greppet om de WEF-godkända apparna, ingår inte i listan. WEF har under åren har sänt ut 172 900 tweets och har idag 4,2 miljoner följare.

Kärt återseende: Xi Jinping och Klaus Schwab – Foto: The Dossier/Substack

CCP och WEF – ”the new Champions”?

Genom sin ledare Klaus Schwab, som står nära världens mäktigaste finansklan Rotschild, har WEF en förtrolig relation med ledningen för det kinesiska kommunistpartiet.
– WEF har ett samarbetskontor i Kina med 40 heltidsanställda.
– Varje år i Peking är WEF värd för konferensen ”Annual Meeting of the New Champions”. Syftet är att sy ihop strategiska allianser mellan multinationella företag och kommunistpartiet.
– Redan för fem år sedan tilldelades Schwab den stora ”China Reform Friendship Medal”, en medalj för icke-kineser som går partiets ärenden utomlands – The Dossier rapporterade.

Uppmanar IT-jättar att ”tackla” opposition

I januari kommer de kinesiska ledarna för Weiboo och WeChat att hålla anföranden i Davos under rubriken ”Tackling Harm in The Digital Era”. Vad man från globalisthåll menar med ”harm” vet vi sedan länge. Under den tid som Twitter dominerades av globalister hade USA:s pedofiler goda möjligheter att idka grooming på plattformen. Personalens enda prioritet var att undertrycka majoriteten av de amerikanska väljarna och hindra oönskad information från att nå de stora massorna, något som blivit bekräftat genom studier av den interna e-posttrafiken från tiden före Musks maktövertagande.

Alltmer politiserade talarteman

The Dossier publicerade den 19/12 ett tidigt utkast till en lista över evenemang och talare för mötet i Davos om ett par veckor. Som listan nedan antyder handlar det mesta om att samordna politiker, journalister och andra allierade i geomförandet av nya förtryckskåtgärder och att lära dem vilka beslöjande ord som ska användas för smyga igenom samhällsomvälvningarna utan att väljarna begriper vad som är i görningen.

De flesta bedömare tolkar WEF:s strategiska mål som ekonomisk centralisering, medborgarlön, vit befolkingsreduktion och genomförande av Kalergiplanen, extrem urbanisering och detaljerad kontroll av människornas förehavanden ner till individnivå. För att kunna tvinga på folken dessa planer fordras upplösning av både nationalstater och demokrati och att makten övergår till en allians mellan WEF-ledarna själva, följsamma politiska agendariddare och till sist genomförare i form av internationella banker och jätteföretag.

1. “Why We Need Battery Passports”

2. “Leading The Charge Through Earth’s New Normal”

3. “A Living Wage For All”

4. “Enabling An Equitable Transition”

5. “Beyond The Rainbow: Advancing LGBTQ+ Rights”

6. “Advancing Racial and Ethnic Equity”

7. “Decarbonizing Supply Chains”

8. Finding The Right Balance For Crypto”

9. Tackling Harm In The Digital Era”

Förutom punkt 9 ska även diskussionen under punkt 7 ledas av företrädare för Kina – allt enligt uppgifter från The Dossier.

Klaus Schwab har en god hand med kvinnor och i WEF:s ungdomsförbund Young Global Leaders ingår Mona Sahlin, Birgitta Olsson och kronprinsessan Viktoria.

Även Magdalena Andersson är aktiv som så kallad ”agenda contributor”.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter