WEF: Jane Goodall vill se minskad världsbefolkning

Mänskligheten skulle inte ha några problem om vi hade den världsbefolkning vi hade för 500 år sedan, påpekade Jane Goodall vid World Economic Forum.

För 500 år sedan var världsbefolkningen högst 500 miljoner, en sextondel eller 6,3 procent av vad den är idag.

Det råkar också vara exakt den siffra som nämns på de så kallade Georgia Guidestones, vilka nyligen sprängdes, som den gräns mänskligheten bör hålla sig under.

Befolkningsexplosionen diskuteras idag som ett problem i olika globalistiska sammanhang, exempelvis hos Project Syndicate som sponsras av alla de gamla vanliga misstänkta, inklusive George Soros och Bill Gates.

Det nämns dock sällan vilka det är som behöver sluta att föda barn för att världsbefolkningen ska kunna minska. En ledtråd kan finnas i det faktum att om inget förändras kommer Nigeria ensamt att ha 732 miljoner invånare år 2100. Totalt kommer Afrikas befolkning att mer än tredubblas på denna tid till 4,3 miljarder.

Vid det laget kommer Europa att ha 630 miljoner invånare – vilket inkluderar Ryssland – och vara på god väg mot en icke-europeisk majoritet. I Sverige sker detta skifte redan någon gång omkring mitten av 2000-talet.

År 2100 är enbart muslimerna fler än svenskarna.

I Sverige.

Om inget görs alltså.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter