WHO anser vaccinkritik värre än global terrorism

Världshälsoorganisationen har delat ett klipp där en forskare hävdar att vaccinskepsis dödar fler än vapenvåld och global terrorism. När fler börjar ifrågasätta det skadliga vaccinet, drar etablissemanget i en högre växel för att få folk att vaccinera sig.
Peter Hotez
Peter Hotez. Foto: Wikipedia/ Larry D. Moore

Det var i mitten av december som Världshälsoorganisationen (WHO, eng. ”World Health Organisation”) delade ett videoklipp av vaccinforskaren Peter Hotez, en hårdför vaccinförespråkare. I videon påstår han att 200 000 amerikaner dött på grund av att de vägrat ta covidvaccin.

Under gårdagen kunde Frihetsnytt rapportera att runt 17 000 läkare undertecknat ett upprop om att sluta med vaccineringarna efter att mängden dödsfall inte längre kan ignoreras. Dessutom visar en studie att risken är låg för att dö i covid om man är under 60 år, rapporterar Epoch Times.

Frihetsnytt har också kunnat rapportera om hur folk har tröttnat på vaccin samt att Sveriges socialminister lägger en halv miljard på att få folk att vaccinera sig.

Terrorismliknelse öppnar för förtryck

Det är Reclaim the Net som nu uppmärksammar att WHO tar ställning för uttalanden som likställer en vägran att låta sig injiceras med ett farligt vaccin, med grov våldsbrottslighet. En sådan liknelse och påståenden om att vaccinkritik är farligare än global terrorism, som orsakat flera blodiga krig de senaste tjugo åren, öppnar för att rättfärdiga drakoniska åtgärder mot de som motsätter sig.

I en artikel av Hotez publicerad i Nature Reviews september 2022, förespråkar han att det amerikanska rättsväsendet, Homeland security, statsdepartementet samt FN-organisationer ska agera mot de ”ovetenskapliga aktivisterna”, som Hotez påstår att vaccinkritiker är.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter