WHO upprörs över att få vaccinerar sig mot nya covid

Just nu rapporteras det återkommande om den nya covid-varianten. Trots detta har antalet som väljer att vaccinera sig minskat, vilket irriterar Världshälsoorganisationen (WHO).

Sedan slutet av 2023 har media rapporterat flitigt om antalet nya covid-fall. I samband med det uppmanas folk att fortsätta ta doserna med vaccin mot covid-19.

Men nu verkar folk inte lika villiga att ta vaccinet som under pandemin. Flera dödsfall har kunnat kopplas till vaccinet, samt även hjärtproblem. Dessutom har ledande experter börjat avråda från att ta vaccinet.

Detta har irriterat Världshälsoorganisationen (WHO). Maria Van Kerkhove, WHO:s tillförordnade chef för epidemi- och pandemiförberedelser, säger att antalet sjukhusbesök ökar på grund av att folk inte vaccinerar sig, rapporterar Reuters.

Enligt statistik har endast 19,4 procent av den amerikanska vuxna befolkningen tagit den här säsongens dos mot covid-19. I Italien har 8,6 procent tagit den tredje dosen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter