YouTube fortsätter sin censur-jihad

Tidigare i veckan publicerade Project Veritas en video där en högt uppsatt Pfizerchef berättade att läkemedelsjätten uppenbarligen muterar covidvirus för att boosta sin vaccinförsäljning. Se inlägget här. Efter att den sanningen levererades skyndade sig YouYube att radera inlägget som redan hade hunnit få 800.000 visningar.

Nu får inte Project Veritas posta något på sin YouTube-kanal på en vecka med motivationen:

”Medicinsk desinformation.
YouTube tillåter inte påståenden om covid19-vaccinationer som motsäger konsensus från experter på lokala hälsomyndigheter och Världshälsoorganisationen (WHO).”

Dessa påståenden kom ju dock från Pfizers forsknings- och utvecklingschef Jordon Trishton Walker, som borde ha tämligen bra koll på vad han talar om.

”Det är högst anmärkningsvärt att gigantiska företag allierar sig med techjättarna i monopolställning för att få tyst på journalister i USA. Det är så fel”, säger journalisten James O´Keefe på Project Veritas.

”Men det kommer ut mer. Ingenting kommer att stoppa oss”, fortsätter han.

Journalisten James O´Keefes uttalande.

Frihetsnytt, ständigt i sin positiva anda, vill dock påminna om att det finns utmärkta, och kraftigt växande, alternativ till den censurerande plattformen, till exempel yttrandefrihetsvänliga Rumble.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter