Ytterligare 5 personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fem personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare 4 arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Mads Palsvig

Mads Palsvig är grundare av det politiska partiet JFK21 – Jorden Frihet Kunskap, som har bankreform som sin hjärtefråga. Partiets omfattande ekonomiska plattform bygger till stor del på Palsvigs bakgrund som rådgivare till den amerikanska centralbanken Federal Reserve samt som trader i statsobligationer på storbankerna Barclays plc, Crédit Suisse och Morgan Stanley.

Palsvig har gjort sig känd som visselblåsare som blottlagt hur monetärmekaniken fungerar i praktiken, något som 99% av befolkningen, däribland många inom finanssektorn, är totalt ovetande om.

Markus Andersson

Markus Andersson är konstnär och lärare i konst vid Medborgarskolan och Folkuniversitetet i Uppsala. Andersson arbetar företrädesvis i olja och akvarell i en naturalistisk stil som avbildar djur, natur och människor med både nationalromantiska och samtida politiska motiv.

Målningar av Markus Andersson har bland annat ställts ut på Grand Louvre i Paris, Florence Biennale i Florens, Kitschbiennalen i München samt ett flertal gallerier och museer i Norden.

Peter Abelin

Peter Abelin har sin främsta yrkeserfarenhet från finansbranschen och i läkemedelsindustrin som aktiefondförvaltare, analytiker och prövningsledare. Han har bland annat varit ansvarig för Swedbanks Roburs läkemedelsfond. Han är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och läkare från universitetet i München.

Bakom sig har Abelin också ett mångårigt engagemang i Moderaterna där han bland mycket annat var vice ordförande för partiets största förening i Stockholm.

Victor Eriksson

Victor Eriksson har varit om att grunda Blågula Insamlingsstiftelsen och är chefredaktör för Frihetsnytt, liksom en av tidningens regelbundna skribenter. Victor har en fil. kand i historia, men har även studerat språk, kulturhistoria och litteraturvetenskap.

Victor har varit engagerad i politiska sakfrågor sedan 2012 men placerar sig inte i något specifikt fack, eftersom han vill ha en fri inställning till idéer och åsikter, även om han står nära nationalkonservatismen.

Axel W Karlsson

Axel W Karlsson är utbildad teolog och har länge arbetat som präst i Svenska kyrkan. Idag är han istället kritisk till Svenska kyrkans verksamhet och sitter i kyrkomötet, Svenska kyrkans beslutsfattande organ, för Alternativ för Sverige. Han har även engagerat sig mot den kris, både andliga och samhälleliga, som kristendomen i allmänhet och Svenska kyrkan i synnerhet befinner sig i.

Axel W Karlsson, Markus Andersson, Mads Palsvig, Victor Eriksson och Peter Abelin kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Axel W Karlsson, Markus Andersson, Mads Palsvig, Victor Eriksson och Peter Abelin kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Biljetterna släpps redan nästa vecka på Svenska Bok- & Mediemässans hemsida www.svenskabokmassan.se

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:33:29

Markus Andersson – Vintertal

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter