Yttrandefrihetskämpen Arne Weinz till mässan

Krönikören från Frihetsnytt är värd för de heta debatterna

Yttrandefrihetskämpen, författaren och den återkommande krönikören för Frihetsnytt Arne Weinz kommer på Svenska Bok- & Mediemässan på lördag! 

Arne Weinz lägger stor vikt i att gå emot etablissemanget och globalisternas censurkampanjer och att motivera folk att alltid stå upp för sig själv och för sina fria åsikter. 

Arne Weinz kommer att presentera scenen med de ”Heta debatterna” på mässan. Öppna och fria debatter är oerhört viktigt för det fria samtalet och Bok- & Mediemässan är det intressantaste forumet som innehåller öppna och spännande debatter inför det kommande valet, säger Weinz

Svenska Bok- & Mediemässan är Sveriges största event för yttrandefrihet och demokrati. Den 20 augusti är fokuset satt på politik, demokrati, mänskliga rättigheter och valrörelsen. En hel dag innehållande paneldebatter, heta samtal, föreläsningar, kulturscen och personporträtt. 

Det finns i skrivande stund biljetter kvar så boka genast din plats till mässan den 20 augusti här: www.svenskabokmassan.se

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter