Tipsa oss!

Här kan du lämna nyhetstips, skicka in artiklar eller lämna bilder och videomaterial till oss på redaktionen.

Integritet

FrihetsNytt garanterar alla tipsare källskydd som är en grundlagsskyddad rättighet enligt Tryckfrihetsförordningen. Du utlovas total anonymitet men redaktionen kan ändå komma att kontakta dig för frågor kring ditt tips. Om du önskar att vara anonym även för redaktionen så kan du maila oss från en tillfällig e-postadress.

Bilder och video

När du skickar in bilder eller videor till oss så godkänner du automatiskt att vi får publicera dessa. Om så inte är fallet måste du tydligt klargöra detta i ditt tips.

Vi utgår från att materialet som du skickar in är ditt eget material. Är det så att materialet inte är ditt, utan att du exemplvis laddat ner det från internet, så måste du delge detta till oss i samband med att du skickar in ditt tips.

Publicering

Vi går igenom alla tips som skickas in till oss. Bedömer vi att ditt tips är intressant så kan vi kontakta dig innan publicering eller så publicerar vi direkt utan kontakt. Vi publicerar aldrig från vem tipset kommer ifrån och skulle det ändå vara intressant för oss så kommer vi att tillfråga dig innan.

Kontakta oss via e-post

E-post

Kontakta oss via e-post. Du når oss på redaktionen@frihetsnytt.se

Övriga kontaktmöjligheter

Vill du skicka in ditt tips på annat sätt än via e-post kan dessa möjligheter tillgodoses vid förfrågan via e-post.

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter