5 nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fem personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare 4 arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Stefan Torssell

Stefan Torssell är sjökapten, författare, utbildare och reporter. Han är mest känd för sin bok M/S Estonia – svenska statens haveri, vari han presenterar kontroversiell information om den svenska regeringens mörkläggning kring Estoniakatastrofen.

Torssell var tidigare skribent på Avpixlat (numera Samnytt) men lämnade sajten 2014, varefter han fortsatte som skribent för Nya Tider.

Andreas Sidkvist

Andreas Sidkvist har en yrkesbakgrund som projektledare, webbdesigner och kommunikatör genom det egna företaget Sidkvist Kreativa Byrå. Sidkvist brinner för hållbarhet och att skapa medvetenhet för klimatfrågan vilket genomsyrar både hans ideella engagemang inom organisationerna Global Action Plan, Klimataktion och Medveten konsumtion.

Utöver klimatfrågan är Sidkvist engagerad i frågan om medicinsk diskriminering relaterat till COVID-19, varvid han tagit initiativ till mot-kampanjen Kavla-Ner samt grundat det politiska partiet MOD.

Anita Nilsson

Anita Nilsson är läkare, specialiserad i psykiatri. Anita brinner för de äldres och de hemlösas situation i samhället. Hon har bland annat jobbat i 2 år med att ta fram ett kompendium som beskriver den vanvård av våra äldre som pågår idag.

Nilsson har tidigare jobbat politiskt för att få till stånd en förändring av situationerna för dessa utsatta grupper.

Staffan Mörner

Staffan Mörner är ursprungligen lärare i svenska och filosofi med intresse för naturhistoria, teknik och samhällsfrågor. Mörner har under hela sitt liv varit engagerad i miljörörelsen och är därmed väl insatt i miljöförstöring orsakad av människor.

Som författare och skribent är Mörner inriktad på klimatpolitik där han granskar populära klimatalarmistiska påståenden ur ett naturvetenskapligt perspektiv.

Alexander Söderberg

Alexander Söderberg är före detta elitidrottare och analytisk kemist med inriktning på Life Science. Han är även medgrundare till vinnarskolan.se – en portal med poddar, videos och coaching kring personlig utveckling.

Söderberg påbörjade sitt politiska intresse under åren 2008-2014 i samband med en långvarig vistelse i USA och arbetar med självförbättring enligt tanken att ett bättre samhälle bygger på bättre individer.

Staffan Mörner, Anita Nilsson, Stefan Torssell, Andreas Sidkvist och Alexander Söderberg kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Staffan Mörner, Anita Nilsson, Stefan Torssell, Andreas Sidkvist och Alexander Söderberg kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter