6 nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare sex personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare 4 arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Johan Lindblad

Johan Lindblad har en lång bakgrund som bland annat politiskt sakkunnig för Sverigedemokraternas riksdagsgrupp och flera viktiga poster inom Miljöpartiet, Nordiska Rådet samt Nordiska Ministerrådet.

Lindblad har varit styrelseledamot för flertalet organisationer och riksförbund och använder idag sina kompetenser som debattör i demokrati och frihetsfrågor.

Sanna Hill

Sanna Hill är medgrundare till presstödstidningen NyaTider. Hon påbörjade sitt politiska engagemang redan tidigt i tonåren och har trots sin unga ålder haft en lång karriär där hon bland annat rapporterat från Sydafrika, Libanon och Syrien.

Tommy Ulmnäs

Tommy Ulmnäs har en yrkesbakgrund som kommunjurist med 35 års erfarenhet där han bland annat arbetat som kommundirektör i två kommuner. Han har även varit ordförande för Moderaterna i Leksand.

Ulmnäs besitter därmed en närmat unik insikt i hur det byråkratiska Sverige har förvaltats under perioden från 1968 till idag, vilket han skildrat i boken Sverige: från välfärdsstat till fattigland. Köp boken i Frihetsnytt webbutik HÄR.

Nick Alinia

Nick Alinia driver den populära podden Inblick med Nick där han intervjuar mer eller mindre politiska profiler. Han har gjort sig ett namn som en konservativ och samhällsintresserad person med öppna sinnen.

Katerina Janouch kommer också på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Katerina Janouch kommer också på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Idag driver Alinia tillsammans med Katerina Janouch podden Tillsammans med Katerina & Nick.

Ingrid Carlqvist

Ingrid Carlqvist har arbetat som journalist vid flera svenska kvällstidningar. Hon är även författare och har skrivit ett flertal böcker.

Carlqvist påbörjade sin politiska gärning år 2012 som chefredaktör för publikationen Dispatch International och har författat boken Från Sverige till Absurdistan. Idag driver hon en journalistisk kanal tillsammans med Maria Celander.

Henrik Sundin

Henrik Sundin är utbildad civilekonom och har även en examen i historia. Han har arbetat som VD inom vårdsektorn, drivit eget företag i kulturturismbranschen och även varit aktiv inom Moderaterna, som han lämnade 2020 på grund av den smala åsiktskorridoren inom partiet.

Under den värsta pandemihysterin startade Henrik och några andra konservativa vänner tidningen Svenska Morgonbladet där han nu är chefredaktör.

Nick Alinia, Ingrid Carlqvist, Johan Lindblad, Sanna Hill, Tommy Ulmnäs och Henrik Sundin kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Nick Alinia, Ingrid Carlqvist, Johan Lindblad, Sanna Hill, Tommy Ulmnäs och Henrik Sundin kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Biljetterna släpps redan nästa vecka på Svenska Bok- & Mediemässans hemsida www.svenskabokmassan.se

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter