Tobbe Larsson: Från ord till handling

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Jag vänder mig till dig som i stora drag förstått de problem som Sverige befinner sig i, det vill säga du som har gått igenom analysfasen. Många kunniga människor som är missnöjda med dagens situation riskerar att fastna i en analys av dagens problem. På många hemsidor och i sociala medier ältar folk och fokuserar på hemskheter som världens olika folk utsätts för. De repeterar bara allt som läsarna redan vet.

En kamp mot våra friheter

Vi vet redan att finanseliten är fientlig mot de olika folken och deras friheter, vi vet att de vill förstöra samhällen och kulturer – de gillar inte äkta och genuin kultur. De vill ha en världsregering som styr en lättmanipulerad och rotlös massa av skuldslavar. Medborgarna tillåts att med några års mellanrum rösta på de alternativ som serveras dem av finanselitens egen media. Vi vet att medborgarna ska arbeta mer och ändå öka sin skuldbörda och vara kuggar i elitens vinstmotor.

Lösningar leder till aktiv handling

Vi behöver människor som gör något. Vi har alldeles för många snackare. Folk som pratar och pratar, men aldrig gör något. Visst behövs analys för att motverka utvecklingen. Men det blir lätt för mycket av det goda – duktiga debattörer fastnar i ett ältande av problem, vilket i sin tur skapar en negativ och defaitistisk attityd som är mer till nytta för eliten än för människorna. Hur tar vi oss ur detta?

Tänk lösningsorienterat och du blir en riktig försvarare av våra friheter. Jag vill att du skall tänka på ett mer lösningsorienterat sätt och att du skall öppna dina ögon för att se våra möjligheter snarare än våra problem. Ju fler som börjar tänka på detta sätt, desto större möjligheter har vi att tillsammans åstadkomma en faktisk och radikal förändring till ett bättre samhälle och en bättre värld.

Artikeln publicerades ursprungligen 2022-05-10
Artikeln har ändrats 2023-07-10

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter