Arga Blatten: Därför ska du gå på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober

Den populära systemkritiska opinionsbildaren och Youtube-profilen Arga Blatten kommer att delta på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober. I denna video berättar han varför även du ska gå och varför denna mässa behövs i det nya medielandskapet.

Arga Blatten (även känd under det engelska namnat Angry Foreigner) är en opinionsbildare som under de senaste åren har utmanat det politiskt korrekta etablissemanget i en rad olika ämnen, däribland invandringspolitiken. Med sin invandrarbakgrund från Bosnien, har han provocerat etablissemanget, som anser att invandrare inte får vara kritiska mot det.

Liksom många andra aktörer som värnar det fria ordet och en öppen debatt, kommer han att delta på Nya Bok- & Mediemässan i Stockholm den 7 oktober. Där kommer han att delta i debatter, samt lansera sin bok En arg blatte talar. Den som vill få möjligheten att träffa honom, har därför chansen till det eftersom han är så pass närvarande att ”du till och med kan ta på mig”.

Obs! Det ingår inte i biljettpriset att ta på honom.

Bättre än tråkiga bokmässan i Göteborg

De senaste åren har yttrandefriheten blivit alltmer inskränkt och de som är en del av etablissemanget stänger dörrarna för alltfler frågor, som inte längre tillåts diskuteras.

Han refererar till den kritik som Aftonbladets ledarskribent, Åsa Linderborg, framförde mot bokmässan i Göteborg, i samband med att ledande medie- och kulturpersonligheter bojkottat evenemanget efter Nya Tider tilläts delta 2017: ”ett tryggt och mysigt vardagsrum för dem som skenbart tycker lika.

Nya Bok- & Mediemässan fyller den roll som bland annat bokmässan i Göteborg har gjort avkall på, och öppnar för de frågor som de behöver diskuteras, inte minst finanseliten och World Economic Forum.

Så säkra även din plats på höstens största event! Boka din biljett här

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Mycket bra inslag . Arga Blatten är bra på att tala.
    Synd att i inträdespriset inte ingår att få ta på honom. (ha-ha)

    Jag hoppas att ” herrarna i skogen ” så småningom ändrar sig och kommer med .

    Som TL så klokt sade ; ” Vi måste hålla ihop ! Ev meningsskiljaktigheter sköts genom samtal parterna emellan ”

    Offentliga bråk gynnar enbart expo…—må expo-banditerna slita sina hår och åldras i förtid av grämelse över vår enighet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter