AVSLÖJANDE! Då äger nästa demonstration rum

Samtidigt som etablerad media i Sverige försöker tiga ihjäl demonstrationen mot SVT, uppmärksammas den i utlandet. Bland annat uppmärksammar en brittisk parlamentsledamot Frihetsnytts rapportering. Samtidigt kan Frihetsnytt, som första media, avslöja när nästa demonstration äger rum.

Som Frihetsnytt har rapporterat har intresset varit betydligt större i utlandet för demonstrationen mot SVT den 3 februari, än vad svensk etablerad media har varit.

När det har gått 1,5 vecka sedan demonstrationen är intresset fortsatt stort. Bland annat har opinionsbildare i Japan uppmärksammat journalisten Christian Petersons film från demonstrationen.

Dessutom har den brittiske parlamentsledamoten Andrew Bridgen delat den engelska artikel som Frihetsnytt publicerat om demonstrationen.

Ändå är SVT fortsatt tysta.

Då äger nästa demonstration rum

Som första media kan Frihetsnytt avslöja att nästa demonstration äger rum lördagen den 13 april klockan 16:00.

Även denna demonstration kommer att rikta sig mot SVT, för att fortsätta uppmärksamma den kritik som finns mot den skattefinansierade median och deras tystnad för det folkliga missnöjet.

Information om talare och övrig praktisk information kommer att presenteras inom kort.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter