Boka in Frihetsnytts medlemsmiddag den 16 mars

Lördagen den 16 mars är det dags för vårens absolut roligaste händelse: Frihetsnytts medlemsmiddag. Är du medlem? Då är det att boka in detta i kalendern. Är du inte medlem? Då kan läsa artikeln för att få veta vad du kan få som medlem.

Frihetsnytt är så mycket mer än en tidning. Det är en gemenskap, som byggs av fantastiska människor. Det är ni som läser och tittar på vårt material. Det är ni som kommenterar och delar Frihetsnytts artiklar och filmer. Det är ni som skänker gåvor till oss och ni som varje månad bidrar till vårt arbete genom vårt donatorsystem.

De olika nivåerna för medlemskap hos Frihetsnytt.
De olika nivåerna för medlemskap hos Frihetsnytt.

Vi vill på olika sätt hålla igång denna gemenskap genom att vi träffas fysiskt. Nu kommer du, som bidrar varje månad, att få den roligaste belöningen för detta: nämligen Frihetsnytts stora medlemsmiddag.

Lördagen den 16 mars, klockan 17:00, går middagen av stapeln i Stockholmsområdet.

Detta kan du vänta dig

Ni kommer till en exklusiv lokal och bjuds på fördrink. Samtidigt får ni möjligheten att mingla med alla andra som är en del av gemenskapen. Redan där kommer underhållningen att sätta igång, med levande musik i bakgrunden. Under hela kvällen kommer det att bjudas på förstklassig underhållning, men vad det är avslöjar vi inte i nuläget.

Det kommer att bjudas på en tjusig trerättersmiddag, tal kommer att hållas och det kommer även att delas ut utmärkelser och medlemskort.

Allt för dig som medlem

Nämnde vi även att det gäller fri bar för dig som är medlem? Du behöver inte tänka på några som helst utgifter under tillställningen, för allt ingår, både trerättersmiddagen, underhållning och baren.

Även du som inte är medlem, men däremot är prenumerant på tidningen, är välkommen, men då kostar det 495 kronor. Vill även du ha fri bar kostar det 695 kronor.

Är du inte redan medlem kan vi varmt rekommendera att du tar en titt på de fantastiska förmåner som det innebär. Medlemsmiddagen är en av flera förmåner som du kan räkna med.

Snabbinformation om middagen

Tid: Lördagen den 16 mars, klockan 17:00 – sent
Plats: Ges till de som har anmält sig, men kommer att vara i Stockholmstrakten
Klädsel: Proper
Pris: Allt är gratis för våra donatorer, både mat och dryck. För den som inte är medlem, men prenumererar på Frihetsnytt, kostar det 495 kronor och vill man ha fri bar kostar det 695 kronor.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter