Christian Peterson: ”Därför konfronterade jag dragqueens”

Christian Petersons besök på Dramaten och försök att ställa kritiska frågor till dragartister har väckt hysteriska reaktioner inom etablerad media. Frihetsnytt har talat med Christian om det inträffade.

”Attack”, ”hot”, ”obehagligt” och ”påhopp” med mera. Det är några av de ord som använts av de större medierna för att beskriva journalisten Christian Petersons försök att ställa kritiska frågor till de två dragartisterna (män som klär ut sig till kvinnor) Lillan och Tjorven, i samband med en föreställning på Dramaten.

Christian filmade händelsen och den kan ses på Konfliktzons Youtube-kanal.

Jag deltog, jag satt tyst och respektfull mot detta, trots problematiken som finns kring dragqueens. Sen när alla barn hade gått, så sökte jag upp de här männen som var utklädda till kvinnor och frågade varför de tycker det är viktigt att ha den här typen av sexualiserade föreställningar för barn.

Den aggressiva reaktion som han möttes av är typisk för vänsterliberaler, menar Christian.

En annan person som var på plats var Liberalernas partiledare samt arbetsmarknads- och integrationsminister, Johan Pehrson. Att Pehrson också var på plats just då var en ren slump, berättar Christian, som dock kände till att liberala aktivister närvarat på föreställningen tidigare.

Ministern har, liksom media, uttryckt stor upprördhet och indignation över att en journalist ställer kritiska frågor.

Se hela intervjun ovan!

Liberalernas partiledare Johan Pehrson deltar på sagostund. Foto: Christian Peterson
Liberalernas partiledare Johan Pehrson deltar på sagostund. Foto: Christian Peterson

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. SVT rekryterar utländska gangsterkillar till TV program , skökor skall läsa sagor för barn , fullt fungerande atomkraft läggs ner ,
    kor skall hållas inne på sommaren och vandra runt på cementgolv , osv….Det finns inga gränser för vanvettet.
    Sossemaffian har 37 % . i opinionsmätningar …
    Vi som röstade AfS var tyvärr bara 16 000 pers.
    80 % av folket i detta land är ju rena idioter , komplett galna , helt vansinniga ..för att ta några av de vänligaste omdömen jag kan kan tänka mig.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter