Då får du uppleva globala uppvärmningen i vår

Trots alla rapporter om att världen hotas av en storskalig global uppvärmning har detta inte märkts av i Sverige, där kylan håller i sig. Nu verkar det som att värmen till slut kan vara på väg.

De senaste dagarna har kylan kommit tillbaka till Sverige, efter att svenskarna hoppats att vårvärmen äntligen hade kommit. Istället har det varit både minusgrader och snöfall i bland annat Stockholmstrakten. I bland annat Kiruna i norra Norrland har det varit nere på minus 18 grader.

Den globala uppvärmning, som media och olika resursstarka aktörer pekar ut, har under 2024 lyst med sin frånvaro i Sverige. Frihetsnytt har vid flera tillfällen kunnat rapportera om historiska köldrekord som slagits runtom i Norden.

Nu verkar det dock som att svenskarna har lite värme att se fram emot, vilket kommer att ske lagom till Valborg (runt 28-29 april), rapporterar Aftonbladet. I södra Götaland kan det bli uppemot 20 grader om solen ligger på. I Svealand kan det bli runt 10 till 15 grader och i södra Norrland kan det bli strax under 10 grader. I norra Norrland kommer det bli runt fem grader.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter