Därför måste vi sluta stämpla folk som konspirationsteoretiker

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Ett av de största hoten mot rörelsens överlevnad och framgång är att vi stämplar varandra. I samma andetag som vi kritiserar makten för att de stämplar oss som ”extrema”, ”rasister” och ”hot mot demokratin” gör vi exakt samma sak mot våra egna. Att stämpla någon som du inte håller med om är bland det mest destruktiva du kan göra. Att stämpla varandra inom rörelsen är att gå finanselitens ärende. Tobbe Larsson anser att detta måste få ett stopp och uppmanar till att vi pratar med varandra istället för om varandra.
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. Bra samtal 😁
  Medias uthängningar ja ,…jag minns tiden före nätet …Om Expressen rasade och tog till ord som rasist , nazist , främlingsfientlig om en förening så prenumererade jag bums på deras tidning och betalade medlemsavgift.
  Det var på den tiden alla kunde få ett postgirokonto .

  Jo..TL har tidigare varit inne på att patrioter skall sluta smutskasta och ta avstånd från varandra. Ge inte expo ammunition.
  Det spelar ingen roll om Greta 73 år av expo avslöjats druckit kaffe hos makarna Oredsson 1988 eller om Petter 52 skickat efter en cd med ”stöveltramp ” 1999 . Gäsp !😴🥱
  Eller om ”brottsdömde ” Johan 32 utpekas i Expressen…..när man kollar domarna ör det ; HMF , ohörsamhet , olaga affisciering ,
  våld mot tjänsteman = Johan gjorde naturligt motstånd när polis tryckte ner honom i gruset. osv..
  Alltså har Johan bara varit politiskt aktiv !! 😁

  Sånt ser jag ofta i systemmedia.

  Tobbe är mycket förnuftig och klok .🤩🎇

  (perfekt slipsknut 🎇)

 2. Konspirationer som visar sig vara sanna har kommit i dagen på senare tid. Vem trodde på Klaus Schwab? Bildebergarna? Romklubben? Hilda och Ruben? Sällan ser vi det tidigare gängse uttrycket ”foliehatt”. Sanningen uppdagas sakta men säkert. Galna idéer som tack vare alternativmedia avslöjas.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter