Detta är sanningen om Ukraina – Rikard Högberg

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Rikard Högberg har tidigare jobbat i Ryssland i flera år och säger sig ha mycket kunskap om Ukraina. I denna video berättar han om sanningen om Ukraina.

Rikard Högberg, tidigare chefredaktör för dagens industri i Ryssland, uttalar sig om situationen i Ukraina.

Många olika rykten och påståenden sprids om kriget i Ukraina. Det är svårt att veta vad som stämmer och vad som egentligen är krigspropaganda.

Rikard Högberg ger sin syn på läget då ha intervjuas av Tobbe Larsson. Bland annat får lyssnaren reda på varför kriget är över i Ukraina och vad som egentligen händer bakom kulisserna.

Så missa inte denna spännande intervju med Rysslandskännaren Rikard Högberg.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

 1. Mycket intressant och bra intervju. TL lyssnar och avbryter inte den som intervjuas. Snygg kostym på TL ger ett proffsigt intryck.
  I dessa tider har ju regimen varnat för desinformation .

  Nalle Puh och Tuffa Uffe glömde dock nämna varifrån desinformationen kommer…: SR , SVT , TV4 , Bonnierpressen , AB ,
  säpo , MSB, expo , etc.

  Som sades i intervjun kommer numera den korrekta informationen från fri media som t.e.x FrihetsNytt.

 2. Han är kunnig och intressant den gode Rikard. Men det blir ändå bara ett skrap på ytan i denna intervju. Vid sidan om frågan hur det går i kriget är väl den viktiga frågan VARFÖR är det krig? Vad handlar det egentligen om?

  Då måste man gå bortom statskuppen 2014 (Maidan-revolutionen) och se de bakomliggande faktorerna som länge har haft som mål att få till ett krig mellan Ukraina, som front för andra intressen, och Ryssland. Vilka är dessa intressen och var har de sitt ursprung, blir då den springande frågan? Var kommer denna massiva Russofobi, som vi upplever idag, ifrån? Som tagit sig uttryck i den demonisering av Putin som har förekommit de senaste tjugo åren. Det blir en del obekväma frågor men som det är viktigt att söka svaren på.

  Kanske en lugn och sansad panel debatt med historiskt kunniga och ärliga individer vara ett sätt att sprida en djupare förståelse över detta viktiga ämne.

  Kom ihåg att det är segraren som har skrivit historien! Vem har skrivet vår historia de senaste 150 åren?

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter