Epsteins offer får upprättelse

En storbank har gått med på att betala 784 miljoner kronor till Jeffrey Epsteins offer. Pengarna är en liten tröst för de fruktansvärda brott offren blev utsatta för men anses fortfarande vara en form av upprättelse.

Frihetsnytt rapporterade i november förra året att två stora banker stämdes, anklagade för att ha känt till Jeffrey Epsteins sexualbrottshandlingar men som valt att inte agera. Nu har en bank gått med på en förlikning och förhandlingarna pågår fortfarande för den andra.

Deutsche Bank ger 784 miljoner till Epsteins offer

Det är storbanken Deutsche Bank som har gått med på att betala 75 miljoner dollar (784 miljoner kronor) till offer för den numera avlidna sexualbrottslingen Jeffrey Epstein rapporterar Reuters.

Deutsche Bank har stämts av flera av offren som påstår att storbanken blundande för Epsteins kriminella handlingar trots att det fanns uppenbara varningstecken. Epstein var kund hos banken mellan 2013 och 2018. Banken erkänner inget ansvar eller inblandning i brotten men går med på en förlikning.

Målet mot JP Morgan pågår fortfarande

USA:s största bank, JP Morgan, hade Epstein som kund mellan 1998 och 2013 och har fått en liknande stämning mot sig. Enligt Reuters pågår förhandlingarna fortfarande i det målet. Frihetsnytt har tidigare rapporterat om att banken faktiskt kan ha känt till Jeffrey Epsteins brottslighet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

 1. Hoppsan…å ena sidan stänger banker ner oförvitliga medborgares konton för att expo-liknande banditer skrämmer upp bankerna.
  Å andra sidan tar banker ett ansvar för vad en kund gjort helt privat…..

  Jag som bankkund vill inte betala pengar till kvinnor som hoppat i säng med Epstein.
  Kvinnor det verkligen är synd om finns i länder som Afghanistan .

  Det är en vanlig trend att kvinnor söker sig till män med makt , pengar och inflytande och får karlen i säng. När den förväntade rollen i den kommande storfilmen uteblir , eller andra saker kvinnan förväntat sig kommer kvinnan plötsligt att tänka på att hon nog våldtagits.
  Efter Assange fallet är jag ganska misstänksam mot påstådda odokumenterade sexövergrepp som dessutom sägs ligga åratal tillbaka i tiden.
  För mig är en våldtäkt när det rusar fram främmande män och förgriper sig på en kvinna i parker , motionsspår , osv..

  Om jag blir beskylld för att 1988 klappat XX i rumpan…..skall då min bank ersätta XX om jag är död. ???
  Epstein blev f.ö. mördad.

  Det är inte bara i Ryssland som obekväma personer råkar ut för de mest märkliga missöden ….ramlar ut för trappor , får i sig gift , störtar med helikopter , binder sig själva vid en trädgårdsstol av faller i poolen , skjuter sig och hustrun , ramlar ut från fönster i skyskrapor osv.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter