Falska rykten sprids om Kärleksmanifestationen – Alla till Humlegården

På lördag kommer den stora Kärleksmanifestationen för Sverige – mot Våldet att äga rum i Stockholm. Nu sprids det falska uppgifter om att manifestationen har drabbats av flera avhopp, i syfte att avskräcka folk från att delta. Frihetsnytt kan bevisa att det enbart rör sig om lögner.

Det sprids påståenden om att flera aktörer har valt att hoppa av Kärleksmanifestationen för Sverige – mot Våldet, som äger rum lördagen den 18 november, klockan 15:00 med samlingsplats i Humlegården, Stockholm.

Detta stämmer inte och Frihetsnytt har talat med representanter för de aktörer som har sagt att de ska delta och hjälpa till på olika sätt.

SwebbTV:s chefredaktör Mikael Willgert, tillbakavisar bestämt påståendena om att SwebbTV ska ha hoppat av.

Påståendet att SwebbTV inte är med och stöttar Kärleksmanifestationen för Sverige – mot Våldet, det är helt felaktigt. Jag vet inte varifrån det kommer. Vi har propagerat för manifestationen i alla våra program de senaste veckorna. Så det är en felaktig uppgift som inte ska spridas vidare.

Vavra Súk, chefredaktör på Nya Tider, berättar också att man är fortsatt med och stöttar initiativet.

Vi har ju lagt upp reklam för att folk ska komma dit. Nya Tider kommer att vara på plats och rapportera om manifestationen.

Ulf Bejerstrand från Knapptryckarna är också fortsatt inställd på att delta.

Det är klart jag kommer och flera knapptryckare kommer med mig. Det här vill man ju inte missa!

Frihetsnytts chefredaktör Victor Eriksson kommer självklart att vara på plats.

Det är nu vi ska visa att vi faktiskt är många och att vi är enade. Då är det framförallt viktigt att vi från fri media är på plats. Vi på Frihetsnytt kommer självklart att vara där!

Lennart Matikainen är förvånad över de påståenden som sprids.

Det här är något väldigt viktigt som vi måste göra tillsammans. Jag har sagt det tidigt att detta skiljer agnarna från vetet. De som verkligen är intresserade och de som inte är intresserade. För de som sprider såna här rykten är det viktigare att förstöra än att enas.

Entreprenören och författaren Arne Weinz kommer självklart att delta.

Det här är en otroligt viktig markering från svenskarna, från både höger och vänster, så jag kommer naturligtvis att vara på plats. Det är väldigt synd att det finns illvilliga krafter som försöker sabotera såna här initiativ genom ryktesspridning.

Arrangören Pierre Tinderfjäll tar påståendena med ro.

Påstår man att det har skett något avhopp så är det helt felaktigt. Alla som är med och hjälper till kommer vara med och hjälpa till. Det är flera alternativmedier, flera grupper och flera individer som kommer att vara med.

Det här är deras agenda

De rykten och påståenden som sprids har bara ett enda syfte och det är att splittra alla försök att ena ett äkta motstånd mot förstörelsen av Sverige. Antingen är det av ren dumhet som det sprids, eller så är det aktörer som medvetet springer maktens ärenden.

Var vaksam när sådant sprids, även om det kommer från aktörer som ger sken av att vara oppositionella.

Det kommer att bli en stor demonstration där vi visar upp hur eniga vi verkligen är. Slut upp du med och var en del i att skapa en ny svensk demonstrationskultur på lördag klockan 15:00 i Humlegården.

Mer information hittar du på karleksmanifestationen.nu

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter